Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehetek terhes? Miért nincs önbizalma a barátomnak?
1.Yasminellét szedek fél éve. Múlt hónapban(épp 3 hete) antibiotikumot szedtem. 3 hétig nem szeretkeztünk, viszont tegnap lefeküdtünk. Most vagyok az első hét 5.napján. 2 napja a gyógyszer bevétele után 2 órával eléggé lágy székletem volt. Ugye így nem lehet gond?
2. A barátomnak lemértük tegnap, mert mindig azt állítja hogy kicsi, de szerintem nagy. 20cm volt állva. Lécci válaszoljatok. Meg szeretném mutatni neki.
1.: nem lehetsz terhes, 3 hét elég volt.
2: ... ne haragudj, de a barátod elég h.ülye. 20 centi nem elég neki?? Mondok vmit: nekem az még túl nagy is lenne! Mit akar? Hogy szeretkezés közben a szádon jöjjön ki a vége? Nincs a méretével semmi baj, de gyanitom azért az elismerésre is gyúr a válaszokkal.
L/22
Ha követted az orvosi utasítást, akkor nem lehet gond.
20 cm nekem se kéne, az már nem hogy átlag, hanem nagyobb az átlag 15-17 cm-nél. Amúgy nem a méret a lényeg...
Hali!Háát a gyógyszeres témában nem nagyon tudok állást foglalni,ez szerintem összetett kérdés,mert aki folyamatosan szed fogamzásgátlót, ott is megesett már hogy terhes lett,persze minimális %.
A pasidnak meg nem gond a "komplexus",csak ne vigye túlzásba. Mert (mondjuk nem mindegy hogyan méred) 18cm körülitől már átlagos a méret.De élek bölcs embertársaim véleményével is neked :"Nem a méret számít, hanem hogy menyire játékos!" :)
További minden jót!!! :)
13 cm az átlagos méret!!!
Már leírtuk vagy nyolcszor.
10 cm már használható méret.
A 20 cm meg már csak óvatosan használható. Ha neked nincsen semmi gondod vele, akkor neked is nagyok a méreteid, vagy ügyes a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!