Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes megtennem?
Sziasztok!Még szűz vagyok és hát tudom hogy egyszer ugyis elveszítem a szüzességemet.ezt kb hány honap után érdemes megtennem?
Tudnátok mesélni milyen volt nektek az első élményetek??
Nincs megszabva napra pontosan amikor jónak látod, bár 2 naposan nem kellene :D
Viccet félretéve szerintem ha már együtt vagytok fél éve, és kezd kialakulni a dolog, akkor ha a párod és te is szeretnétek akkor mehet.
nem is képnaposak vagyunk hanem olyan 1 hetesek.:)
de köszi a választ!!!
várok még válaszokat.
Én is azt tudom mondani, hogy az első az leginkább 4-5 hónap után, de inkább fél év. Mert addigra már biztos, hogy a srác sem szexet akar csak, hanem szeret:)
Én 10 hónap együtt járás után vesztettem el, 16 évesen, és nagyon szép élmény volt. Szerelemből volt, mindkettőnknek az első. Barátoméknál aludtam, hosszas előjáték, csak egy kicsit kellemetlen érzés volt, és nem fájdalmas és egyáltalán nem véreztem. És nagyon gyengéd volt a srác is. Másfél órán keresztül voltunk együtt. Egyáltalán nem bántam meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!