Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim mindenáron azt akarta nyaljam ki a seggét. Ti megtettétek volna neki?
Fúúúúj de undorító!
Mi a f.asz van már, ennyi perverz b@rom.... ez a f.asz biztos egy bu.zi volt:P
Nézzétek már meg a válaszok pontjait.aki azt írta hogy nem tette volna meg az lejjebb van pontozva mint aki megtette volna.
Az oldalt át lehetne keresztelni aberráltkérdések.hu-ra
Ilyenen meg nem is gondolgodtam,de tetszik a kerdes!:-)
En megtennem a baratnomnek persze csak furdes utan es inkabb puszilgatnam mint nyalogatnam!
Szerintem esz ember fuggo hogy ki mit tenne meg a masikert,es nem kell ezert lebarmozni meg leperverzezni senkit!
A kérdés feltevéséből arra következtetek ,hogy lányoknak szól a kérdés, de szeretnék hozzászólni. (34/F)
Én semmiképp sem követelőznék és jól tetted ,hogy kirúgtad, DE nem a seggnyalás miatt, hanem mert nem tisztelt annyira ,hogy megértse , te nem akarod. Ahogy elöttem írták, együtt fürdés után, közben nincs benne semmi undorító. Amikor nekem először csinálta egy lány, majdnem szívrohamot kaptam annyira jó és váratlan volt.
Szóval akik azt írják ,hogy ez abberált dolog azok szerintem egyszerűen még nem tapasztalták meg ezt az érzést. DE csak akkor az igazi ha kölcsönös és mindketten élvezik. Kösz hogy elolvastátok. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!