Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasim mindenáron azt akarta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim mindenáron azt akarta nyaljam ki a seggét. Ti megtettétek volna neki?

Figyelt kérdés
Ez a kapcsolatunk végét jelentette, mert már szinte követelte, de én gusztustalannak tartom. Főleg így, hogy követelőzik.
2009. szept. 20. 17:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%
Nyalja ki magának a saját seggét!
2009. szept. 22. 18:41
 22/29 anonim ***** válasza:
55%
Uh de beteg emberek vannak...
2009. szept. 22. 18:50
 23/29 anonim ***** válasza:
61%
Szia!Ha igazán szereted a pasid,akkor mindenféle fenntartás nélkul megteszel neki bármit.A segge is az övé,ponnt ugy mint bármilyen más testrésze.Gondolom,neki örömet okznál vele,azt is gondolom,hogy viszonozná.Hidd el,biztosan dijazná.Én megtennék bármit,ha látom,hogy van értelme.Szereted te ezt a fiut?Metr akkor ez nem is lenne kérdés.
2009. szept. 22. 18:54
 24/29 anonim ***** válasza:
38%

Fúúúúj de undorító!

Mi a f.asz van már, ennyi perverz b@rom.... ez a f.asz biztos egy bu.zi volt:P

2009. szept. 22. 19:33
 25/29 anonim ***** válasza:
42%

Nézzétek már meg a válaszok pontjait.aki azt írta hogy nem tette volna meg az lejjebb van pontozva mint aki megtette volna.

Az oldalt át lehetne keresztelni aberráltkérdések.hu-ra

2009. szept. 22. 19:41
 26/29 anonim ***** válasza:
69%

Ilyenen meg nem is gondolgodtam,de tetszik a kerdes!:-)

En megtennem a baratnomnek persze csak furdes utan es inkabb puszilgatnam mint nyalogatnam!

Szerintem esz ember fuggo hogy ki mit tenne meg a masikert,es nem kell ezert lebarmozni meg leperverzezni senkit!

2009. szept. 22. 20:15
 27/29 anonim ***** válasza:
76%
Hogy a kérdésedre válaszoljak: én nem tettem volna meg neki. És jól tetted, hogy szakítottál vele, mert nagyon önző viselkedés volt ez tőle. "Ha szeretsz, megteszed!" - milyen költői mondat lehetett a partnered szájából... Ennyi erővel te mondhattad volna neki, hogy "Ha szeretsz, nem kényszerítesz!". Szerintem nincs igaza annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy a szerelmének bármit megtesz. Egy seggnyalás nem a szerelem jele szerintem, ez csak egyéni bevállalósság kérdése. Ha nem akarod, nem teszed, és ha szeret, tiszteletben tartja a döntésed. Ezek szerint a párod jobban szerette magát, mint téged.
2009. szept. 22. 23:50
 28/29 IQnindzsa ***** válasza:
95%

A kérdés feltevéséből arra következtetek ,hogy lányoknak szól a kérdés, de szeretnék hozzászólni. (34/F)

Én semmiképp sem követelőznék és jól tetted ,hogy kirúgtad, DE nem a seggnyalás miatt, hanem mert nem tisztelt annyira ,hogy megértse , te nem akarod. Ahogy elöttem írták, együtt fürdés után, közben nincs benne semmi undorító. Amikor nekem először csinálta egy lány, majdnem szívrohamot kaptam annyira jó és váratlan volt.

Szóval akik azt írják ,hogy ez abberált dolog azok szerintem egyszerűen még nem tapasztalták meg ezt az érzést. DE csak akkor az igazi ha kölcsönös és mindketten élvezik. Kösz hogy elolvastátok. :)

2009. szept. 23. 11:34
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
de az a SEGGE b*meg !
2009. szept. 23. 20:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!