Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim mindenáron azt akarta nyaljam ki a seggét. Ti megtettétek volna neki?
Figyelt kérdés
Ez a kapcsolatunk végét jelentette, mert már szinte követelte, de én gusztustalannak tartom. Főleg így, hogy követelőzik.2009. szept. 20. 17:20
1/29 anonim válasza:
Fúúúj dehogy tenném!!! Mindennek van határa! Sztem is ha annyira kéne ez neki akkor kérje attól aki meg is teszi, mert biztos vannak ilyenek is!!:S:S
2/29 anonim válasza:
NEM, ilyet senkinek sem tennék meg. Nagyon jól tetted, hogy szakítottál vele.
4/29 anonim válasza:
Hm, ha követelőzött, és annak ellenére is akarta, hogy Te nem, így tényleg jól tetted, hogy befejezted vele. Ez a kinyalás meg egy olyan dolog, hogy... nem túl szokványos egy hetero kapcsolatban... és lehetne azt mondani, hogy a pasi kinyalja a csajt, de a csaj meg leszopja, tehát ez egálban van... szerintem is undorító egyébként, én se biztos, hogy megtettem volna, max ha annyira a kedvében akarnék járni, de ez már pasifüggő, kiért mit teszünk meg ugye :P
5/29 A kérdező kommentje:
Hát nekem ettől a pasitól elment a kedvem de rendesen. Ez már tényleg perverz. És még hozzámvágja, hogy ha nem teszem meg, akkor nem szeretem. Könyörgöm, ne ilyennel kelljen bizonyítani...
2009. szept. 20. 17:28
6/29 anonim válasza:
Hát nem tudom..Én személy szerint még annak a pasinak se tenném meg akiért az életemet adnám,mert szerintem nem csak hogy gusztustalan (és a sexbe ált. olyan dolgokat csinálunk ami mindkettőnknek jó),de nekem az összes férfiasságát elvesztené ha ilyet kérne a párom!
7/29 anonim válasza:
NEM! Mi az hogyha nem teszed meg,nem szereted??Úristen,hány éves 15??
8/29 anonim válasza:
Az, hogy követelte tényleg gáz, de amúgy én megtettem volna ha tényleg szeretem.
9/29 anonim válasza:
Ohh.. hát simán megtettem volna..
DE előtte megmondanám neki, csak akkor ha az enyémet nyalja ki előbb, és azt is szarás után.
Kíváncsi lennék mit szólt volna.. és lett volna kedve még ehhez a kis seggnyaláshoz.
10/29 anonim válasza:
Bizony, eléggé éretlennek tűnik... Az ilyenektől óvd magad. :P Nehogymár érzelmi terror miatt csinálj valamit, amit nem akarsz... ez a tipikus dolog van pl. a tiniknél, első szexuális kapcsolatnál, hogy a lány azért fekszik le a fiúval, mert az hasonlókkal fenyegeti, meghogy elhagyja, stb... nahát aki ezért fekszik le vele, vagy nyalja ki a seggét, az elég gyenge jellem XD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!