Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szexnél ki kezdeményezett?
Figyelt kérdés
Kinél hogy volt?Barátom 18,én 16 és már évek óta együtt vagyunk.Kezdeményezném akár,de kéne védekezni is.És mivel szüzek vagyunk még nem vettünk óvszert sem.Szóval mi van ha egyszer csak vágyunk rá,de nincs óvszer?Vagy a biztonság kedvéért vegyek?Nem szeretném azt se hogy félreértse,hogy én leakarok vele feküdni vagy valami,mert ráér,csak ha mégis megkívánnánk vagy valami.Nem tudom:$ Segítsetek!:)Köszönöm előre is.2009. szept. 19. 15:59
1/3 anonim válasza:
Miért ne vennél, az mindig jó ha van kéznél :) Ha meg berakod a táskádba akkor úgysem fogja észrevenni, csak ha már szükség van rá.
Azon hogy le akarsz vele feküdni nem tudom hogy mit lehet félreérteni :D Egyébként meg az ő dolga lenne, hogy kezdeményezzen, csak gondolom azért fél, mert még te is szűz vagy. De hát alkalom kérdése, add a tudtára, ha már készen állsz a dolgokra aztán annyi.
3/3 anonim válasza:
Vegyél óvszert- baj nem lehet belőle. Tedd be a táskádba, vagy a neszeszeredbe, vagy egy olyan kis valamibe, ami mindig nálad van- így ha arra kerül a sor, nem kell aggódnod a biztonságotok miatt : )
Nálunk a fiú kezdeményezett, bár ott más volt a szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!