Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek megérinteni?
Figyelt kérdés
A barátommal lefeküdtünk ma egy hete és tökéletes volt. Ez volt a legelső nekem, ő vette el a szüzességem. Tegnap lefeküdtünk megint és nagyszerű volt. Volt petting is, de csak amolyan \\\'fél\\\' petting mert ő nedvesített be engem, én viszont nem érintettem meg még egyszer sem a péniszét. Kérdezte, hogy miért nem fogom meg, vagy miért nem csinálok vele valamit, én meg mondtam, hogy nem tudom, nem akarok hozzá nyúlni. Valamiért félek hozzá nyúlni, pedig tudom, hogy nem kellene, mert ő a barátom meg stb. de valamiért mégis ez van bennem. Ő nem erőltet semmit, mert így is annyira boldog, hogy odaadtam neki magam, hogy azt mondta boldogabb nem is lehetne. Tehát ez nem probléma neki, de én mégis rosszul érzem magam emiatt. Ez miért van? Segítsetek légyszi! Jah, és a bunkó és sértő válaszokra nem vagyok kíváncsi! Köszönöm előre is!2009. szept. 19. 15:03
1/9 anonim válasza:
szerintem győzd le a félelmed, és meglátod majd imádni fogod... persze erőltetni semmit nem szabad
3/9 anonim válasza:
hát ha meg akarod lepni legközelebb lepd meg és hát hmm
4/9 anonim válasza:
Szerintem ha szereted a barátod és arra gondolsz, h ez neki milyen jó érzés, akkor lehet, hogy könnyebben menne a dolog. Ha látod rajta a hatást, akkor talán le tudod majd küzdeni. Ehhez viszont ki kell "próbálni"...
Persze ha nagyon nem megy, akkor ne erőltesd.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2009. szept. 19. 15:35
6/9 anonim válasza:
kötözd fel egy fára a farkáná fogva és kezd el verni hogy ki esen belöle az a finom cukorka amit anyira szerec:)
8/9 anonim válasza:
Fura vagy...a mostani barátomhoz először nem mertem hozzányúlni, valahogy "megijedtem" a helyzettől, pedig nem ő volt az első. Most meg szinte jobban felizgulok, ha én simogathatom őt, mintha ő engem:D
9/9 A kérdező kommentje:
hát köszi :)
2009. okt. 6. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!