Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex közben, ha megcsókól a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben, ha megcsókól a pasi akkor szeret vagy csak épp ehez van kedve?

Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdezem,mert szeretők vagyunk, de úgy vettem észre mint ha kezdene megszeretni, mert egyre jobban oda figyel rám az ágyban és egyre többször is csókól meg? Mostanábban, mint ha egyre többször is találkoznánk. Az a baj az egészben, hogy szex kapcsolatot tart a volt baránőjével akinek két gyereke van egy másik pasitól, sőt még fizet is neki érte meg másért is, de az most mindegy. Lehet egy ilyen kapcsolatból rendes párkapcsolat egy idő után? Vagy próbáljak meg keresni magamnak valakit? De az olyan nehéz mást találni, annyi állat van!!
2009. szept. 19. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Figyelj, ha te tudod, hogy a volt barátnőjét keféli, és neked ez jó, meg ezt te hagyod, akkor egy oltári nagy ribanc vagy. A volt barátnője is egy ribanc mert pénzért fekszik le vele. A srác meg egy teljesen idióta mert ilyenért fizet.

Most akkor ebből szerintem eléggé egyértelmű a konklúzió.

2009. szept. 19. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom...ha szeretek valakit, akkor nem tudok mással lefeküdni...

ő meg rendszeresen mással (is!) k*fél...

Elég gáz az ő részéről meg a te részedről is ez a dolog...engem biztos zavarna

Amúgy nem értem az ilyen "nőket", mint amilyen te is vagy...

nem veszitek észre, hogy az ilyen hapsik csak egy kurv@nak tart titeket????meg hogy megaláz???

a másik "nő" meg nem elég, hogy r*banc, még kurv@ is, mivel pénzért b@szik...

2009. szept. 19. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:

"olyan nehéz mást találni, annyi állat van"

és ez a férfi nem egy állat? már bocs...

és neked egy ilyen kell, másmilyen meg nem.

grat.

2009. szept. 19. 18:06
 4/4 anonim válasza:

Ennél nagyobb állatot keresvel se találnal.....

szerintem hagyd a francba....

2009. szept. 19. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!