Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszexuális, vagy homo lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális, vagy homo lennék?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy nekik egy nöi kép is elég ahhoz hogy elmenjenek nos nekem csak ugy sikerul hogyha férfi is van rajta de ha cska egy férfi van akkor se müködik cska hogyha ugy látom öket mind2-en akkor most bi vok????
2009. szept. 18. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez embertípustól függ. lehet azért van szükséged arra h mindkettő részvevő a képen legyen mert bele kell élned magad a férfi szerepébe és ugye egy aktust nő nélkül nem lehet.
2009. szept. 18. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy frászt vagy az, csak kicsit nagyobb szexuális inger kell ahhoz, hogy elmenj. Jobban beindítja a fantáziádat, ha egy férfi-egy nő van a képen.

Amúgy meg csak érzed, hogy kikhez vonzódsz, nem? :-)

2009. szept. 18. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok amugy nekemse elég egy férfi (képen!) meztelenül ahhoz h akár föl is izguljak.
2009. szept. 18. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Én pl teljesen hete-rónak érzem magam és az is vagyok...:D de engem se izgat fel annyira egy olyan kép amin pl csak csaj van. nem a pasit nézem de a szexhez mindkét fél kell:D
2009. szept. 18. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem spec. zavar, ha csávó is van rajta, de ez én vagyok. Ha neked úgy tetszik, hát akkor úgy. Gondolom eszed ágában sincs senkit sem leszopni, sőt, nem szeretéd azt sem, ha valaki hátulról piszkálna, így nyílván nemvagy meleg. De ha tévedek akkor szólj :D
2009. szept. 19. 03:57
 6/7 anonim ***** válasza:
De ám ne azért szólj, szal érted... :DSA:Da
2009. szept. 19. 03:57
 7/7 A kérdező kommentje:
nem egyáltalán nem lenne kedvem ahhoz a dolgokhoz amiket irtál XD szoval megnyugodtam
2009. szept. 19. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!