Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Korai magömléssel milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai magömléssel milyen szakemberhez fordulhatok? 22/f

Figyelt kérdés
Ha a gyors önkielégítés miatti korai magömlést nem sikerül magam leküzdenem, milyen szakemberhez tudok fordulni? És mire számíthatok, milyen jellegű az orvoslás? Csak komoly válaszokat kérek, köszönöm.
2009. szept. 17. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:

A korai magömlést kordában lehet tartani, lehet, hogy nem is olyan korai, mint azt te gondolod. Mindenesetre hagyd a marokmarcsát, mert attól nem lesz jobb!

Gyógyszert biztosan nem fogsz rá kapni, ebbe bele kell tanulni, de biztosan menni fog! Ha elsőre hamar megy, másodikra már biztosan nem fog, csak tarts ki mereven!

2009. szept. 17. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
A barátnőd mondja vagy te érzed, hogy gyors vagy?
2009. szept. 17. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
lelki problémáid vannak, szinte biztos... szal gondolom lélekbúvárok egyikéhez kellene
2009. szept. 17. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
igen, ez lelkiprobléma, pszichologus, amíg nem késő!!!
2009. szept. 20. 21:39
 5/7 anonim válasza:
szerintem itt minden fejben dől el ha fogalmazhatunk így. annyi a lényeg, hogy az elején mielőtt bármibe is belekezdenél eldöntöd, hogy mit szeretnél. azt, hogy 2 óra legyen vagy azt, hogy 2 perc. és hidd el menni fog. nekem volt már 1 perces, 10 perces, 30 perces és 1,5 órás ún. dolog is. szerintem amíg nem vészes és csak stresszelsz a dolgon ne menj orvoshoz, bár én még nem voltam és nem is akarok dokihoz menni nekem ez a módszer bejött. remélem tudtam segíteni. sok sikert.
2009. szept. 20. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:

a korai magömlést lehet késleltetni tanulással, ehhez viszont "gyakorolni" kell egy jó ideig (hetek). Ha túl gyorsan elmész az attól is lehet, hogy valamilyen gyulladás (prosztata) áll fenn. Ebben az esetben urológushoz kell fordulni. Elég kellemetlen vizsgálat, de megéri!

21/F

2009. szept. 21. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Urulogushoz kell menni.A vizsgálat nem fáj csak sok ember ugy érzi ciki.Pedig a doki nap mint nap találkozik ilyen és hasonlo gondokkal.Ha valami belső probléma van igen is lehet kezelni gyogyszerrel,ha viszont nem találnak semmit akkor is tudnak adni hasznos tanácsokat.tapasztalatbol mondom!!!
2009. szept. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!