Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a szex utáni következő napon ti is fáradtak vagytok? A párom erre beszéli ki magát hétközben és ezért nincs szex.
Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 11:36
11/14 anonim válasza:
nem ló,hogy 3 naponta???:O
nah erre állam leesett,ilyet se hallottam még
egy fix...szexet nem élvezi (nem feltétlen miattad)
69? vagy ha csak te őt kényeztetni? azt se?
probáld meg "rendesen" kielégiteni
ha nem lehet,akkor cipeld el szexuálpszichologushoz...
14:04 vagyok
12/14 anonim válasza:
bele is pusztulnék ha a párommal nem lenne napi 2-3 alkalom... vadgazdának tanulok, ami azt jelenti hogy naphosszat az erdőben mászkálok, hulla fáradt vagyok...meg még cipekedek is.... munka miatt lehet fáradt az ember..de sex miatt? Még jobban kipiheni magát egy jó kis szex után az ember, mint egyébként. L/20
13/14 anonim válasza:
3 naponta?
Ne haragudj, de 43 éves vagyok a férjem 50 felett, több mint 20 éve vagyunk együtt. Ha nem szeretkeznénk hetente legalább négyszer akkor rossz kedvem lenne, fájna a fejem, kibírhatatlanul hisztis lennék.
Mennyi idősek vagytok? (Mert 70 felé talán el tudom képzelni ezt azt átlagot)
14/14 A kérdező kommentje:
Én 36,ő 33. Irigyellek Titeket.
2009. szept. 18. 11:06
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!