Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, a szex utáni következő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a szex utáni következő napon ti is fáradtak vagytok? A párom erre beszéli ki magát hétközben és ezért nincs szex.

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 11:36
1 2
 1/14 anonim válasza:
Én nem szoktam fáradtabb lenni. Sőt még jó hatással is van rám. És ha reggel is sikerül "összebújnunk" sokkal sokkal jobban telik a napom.
2009. szept. 17. 11:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha hajnalig megy a dolog, akkor igen. De normál " kis esti szexnél" nem. Akkor vagyok fáradt és kedvetlen, ha nem volt szex.
2009. szept. 17. 11:41
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem,én egyáltalán nem vagyok fáradt.Sőőőt,általában még reggel is kedvem van egy menethez :-)

Azért néha már előfordult hogy vagy én,vagy a párom fáradt volt..De ez természetes,viszont szerintem nem függ össze az,hogy kedden este szexelsz és másnap este már nem akarod,mert fáradt vagy.

Dehát embere válogatja :-)

2009. szept. 17. 11:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek de akkor a páromnál nem stimmel valami.
2009. szept. 17. 12:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább több energiám lesz és könnyebben megy a másnapi munka.
2009. szept. 17. 12:19
 6/14 anonim ***** válasza:
én cska közvetlen utána vagyok fáradt, másnap nem... aásnapi fáradtság inkább attól függ, mennyit sikerült aludnom...
2009. szept. 17. 12:29
 7/14 anonim ***** válasza:
másnap én se vagyok fáradt, sőt reggel jó egy kis ráadás :))
2009. szept. 17. 13:12
 8/14 anonim ***** válasza:

szex miatt fáradtnak lenni?

hülyeség,már bocs

melozok,plusz egytem,párom detto...de ettől függetlenül naponta 2x is rámjön a hiány,és kell szex(pedig nem pár hónapos kapcsolat)...

fáradtságot megoldjuk egyszerüen...ha kedv van (márpedig az van),akkor amelyikönk fáradt fizikailag,az alul van,és egyszerüen csak élvezi,csak a kezével "mozog"...

legközelebb ha fáradtságra hivatkozik a párod,akkor közöld,hogy neki nemkell sokat mozognia...

kiváncsi vagyok erre mit reagál..

22/L

2009. szept. 17. 14:04
 9/14 A kérdező kommentje:
Az a válasza rá, hogy ő nem ló hogy három naponta szeretkezzen.
2009. szept. 17. 14:51
 10/14 anonim ***** válasza:

Én sem, mégis szebbé teszi az egész napomat, nemhogy fárattá tesz, inkább sokkal aktivabbá.

Ezt inkább átkellene beszélnetek+meg az is lehet, h. örülne egy kis különleges kényeztetésnek, meglepetésnek, ujdonságnak...

2009. szept. 17. 16:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!