Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a szex utáni következő napon ti is fáradtak vagytok? A párom erre beszéli ki magát hétközben és ezért nincs szex.
Nem,én egyáltalán nem vagyok fáradt.Sőőőt,általában még reggel is kedvem van egy menethez :-)
Azért néha már előfordult hogy vagy én,vagy a párom fáradt volt..De ez természetes,viszont szerintem nem függ össze az,hogy kedden este szexelsz és másnap este már nem akarod,mert fáradt vagy.
Dehát embere válogatja :-)
szex miatt fáradtnak lenni?
hülyeség,már bocs
melozok,plusz egytem,párom detto...de ettől függetlenül naponta 2x is rámjön a hiány,és kell szex(pedig nem pár hónapos kapcsolat)...
fáradtságot megoldjuk egyszerüen...ha kedv van (márpedig az van),akkor amelyikönk fáradt fizikailag,az alul van,és egyszerüen csak élvezi,csak a kezével "mozog"...
legközelebb ha fáradtságra hivatkozik a párod,akkor közöld,hogy neki nemkell sokat mozognia...
kiváncsi vagyok erre mit reagál..
22/L
Én sem, mégis szebbé teszi az egész napomat, nemhogy fárattá tesz, inkább sokkal aktivabbá.
Ezt inkább átkellene beszélnetek+meg az is lehet, h. örülne egy kis különleges kényeztetésnek, meglepetésnek, ujdonságnak...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!