Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ha arról fantáziálok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha arról fantáziálok a masztizás közben, hogy suliból hazafele menet, megerőszakolnak az úton?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ez halál komoly, nem tudom mi a fene üthetett belém az utóbbi időben, de ilyeneken fantáziálok. tizenéves fiú vók(nem írom ki mennyi) nem lehet hogy ez csak emiatt van? Régebben is voltak gondolataim hasonló szituációban, de ez most már kezd megrémíteni, hisz olyanokon fantáziálok amitől a normális ember fél:S Mit tegyek?
2009. szept. 17. 04:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

komolyan.. mennyi idős vagy?

15 vagyok és 1-2 éve énis fantáziáltam arról hogy elkapnak stb.. de ez full fantázia.. olyan dolgokról fantáziálok amiknek semmi esélye nincs hogy bekövetkezik.. még most is.. de már nem ilyen hülye dolgokról.. mostanában nálam olyanok jönnek elő hogy kiránduláson, edzés után stb kerülök egy orgiába..

szal szerintem tök normális.. fantáziálni mindenről lehet.. és szerintem minden majdnem teljesen normális ember is szokott..

2009. szept. 19. 22:59
 12/20 anonim válasza:
100%

sziasztok már évek óta én is ilyenekről fantáziálok

de azt a kérdező hogy érti hogy kipróbálta milyen az?

2009. szept. 20. 00:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

21:35 a kérdező kommentje:

azért írta az előtted szóló, hogy olvass el pár szakiroldalamt arról, hogy milyen ha nőket erőszakolnak meg, mert akkor rájössz, hogy az lélektanilag milyen. Ettől tényleg biztosan egyből elmegy a kedved az egésztől.

[link]

[link]

2009. szept. 20. 09:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez nem normális dolog.Nem tudom mit szólnál hozzá ha valóra is válna?
2009. szept. 20. 14:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Én elképzeltem, ahogy a matek tanárommal a teremben..aki amúgy iszonyat gusztustalan...én sem értettem...
2009. szept. 20. 19:25
 16/20 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok NŐŐŐ!:D Én fiú vagyok, ilyen nehéz ezt megérteni, srácok?:)
2009. szept. 21. 03:34
 17/20 anonim ***** válasza:

értjük, hogy fiú vagy! te nem érted a lényeget! gondolj bele, hogy az milyen szar, ha megerőszakolnak valakit! pszichésen!

nem vagy ép!!

2009. szept. 22. 14:46
 18/20 anonim ***** válasza:
De ha ő akarja h megerőszakolják, akkor az már nem erőszak lesz XD
2009. szept. 22. 15:21
 19/20 A kérdező kommentje:
hahaha de vicces, na mind egy. Nekem a legjobban az nem tetszik hogy azt akarom hogy engemet dugjanak meg....
2009. szept. 23. 19:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Vonz még a dolog? Dobj majd kérlek egy privit!
2010. okt. 30. 11:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!