Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha arról fantáziálok a masztizás közben, hogy suliból hazafele menet, megerőszakolnak az úton?
:-) Ilyen időszakom nekem is volt, hogy ilyenről ábrándoztam, hogy hazafelé elkapnak és behuznak a bokorba és mindent bele :D De elmult.
Nyugi, nincs bajod, egyszerüen fantáziálsz, ezzel semmi baj nincs.
Hujjujj...azért remélem az erőszak manifesztálása végett még nem dugdosol fel semmit...
Mit tegyél? Olvass el pár olyan beszámolót, ahol nőket erőszakoltak meg - majd rájössz, hogy nem olyan kellemes mulatság!
Pont azért írtam, hogy remélem nem DUGDOSOL FEL semmit!
Mint tudhatod, nekünk is van ám izomgyűrű altájékon, amin keresztül távoznak a szervezet számára már fel nem használható anyagok és amin keresztül bizonyos szexuális igényekkel rendelkező emberek szeretnek élvezetet adni és kapni.
Szép! Akkor ideje kicsit veszélyesebb környékeken mászkálni!
Lehet, hogy az segít...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!