Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj nálunk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj nálunk?

Figyelt kérdés
A férjem csak kb. 3 havonta hajlandó velem házaséltetet élni, azért is sokat kell könyörögnöm. Viszont masztizik hetente legalább 2-3 alakommal. Már évek óta. Mikor rákérdezek a dologra, mindig elhesseget, legtöbbször a fárdtságra hivatkozik, bár nem fizikai munkás, hanem irodai, de igaz, nincs mitől kondíciója legyen. De kell a szexhez kondíció? Nem inkább vágy? Tudom, hogy ez így nem jó, hogy baj van, de szerintetek mi lehet a baj? Én kívánnán akár naponta is, de ő inkább még a szobájából is kizavar engem. Van 2 gyerekünk, de nekem a gyerekszobában kell aludnom szinte a házasságunk eleje óta.Ha kérlelem, van, hogy kizavar az utcára, menjek keressek pénzt "ha már ennyire viszket nekem". Egyébként diplomás mérnökember ő. Se könyörgésre, se hisztizésre nem változik nálunk semmi.
2009. szept. 16. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, hogy arról van szó, hogy nem szeret! akkor már elhagyott volna... szerintem a gorombasága lelki problémákból adódhat, amiket muszáj lenne megbeszélnetek, ha nem akartok tovább ilyen körülmények között élni! Ne hagyd, hogy makacs legyen a férjed!
2009. szept. 16. 21:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Figy, ne haragudj a kérdésért, de biztos, h a férjed csak a nőket szereti?? Vagy esetleg van valakije?
2009. szept. 16. 21:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A maszturbálás még nem lenne gond, sok férfi aktív szexuális élet mellett is hokizik. Ez teljesen más, mint a szex, semmi köze (általában) ahhoz, hogy milyen amúgy az illető szexuális élete.

Viszont az tényleg nem jó, hogy ilyen szinten elutasít. Mindenképp hívd el valahova beszélgetni!

2009. szept. 16. 22:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia! Csak sajnálni tudlak.

Én azért szeretek együtt aludni a párommal, mert:

"Meleg a teste, bizgerál a haja, nekem izeg-mozog, és érezhetem a lélegzetét.."

Diplomás mérnök ember ide vagy oda, mégis nagyon paraszt módon viselkedik veled. Feleségeként jogod van mindezt megbeszélni vele KULTÚRÁLTAN, megtudni, hogy mit érez irántad egyáltalán??? És mit akar még tőled? Hogy mossál rá? ENNYI?

Ha őszinte, akkor talán meg tudnátok őszintén beszélni, hogy ő hogyan képzel el egy házasságot, ehhez képest most hol tartotok?

HA nincs más nője (ami könnyen megeshet) hiszen szavaiból ítélve, amivel az utcasarokra küld, háááát, semmi tiszteletet nem tanúsít irántad, simán lehet neki.

De ha mégis csak egy "impotens barom"ról lenne szó, aki nem elég diploméás ahhoz, hogy a saját nyomorát megbeszélje a feleségével, akkor még érdemes volna egy párterápia lehetőségét megadni egy szakemberrel, pszichológussal. Annyit megérne az életetek!

2009. szept. 17. 01:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Na lássuk csak.... a férjednek egy dologban igaza van. HA neked nagy a vágyad és ő nem segít rajta akkor kapj el valakit de cefettül, akár pénzt is kérhetsz érte! :)) De komolyan. Ha elhanyagol, semmibe sem néz, és mindig csak elzavar magától az már régen nem jó. Keress valakit aki szívesen kisegít téged. Valószínűleg köztetek már nemsok érzelmi kötődés van, ha mástnem az ő irányából. Én most pl összetenném a két kezem ha egy nő befeküdne mellém az ágyba!

P-87

2009. szept. 17. 09:36
 16/20 anonim ***** válasza:

vegyel 1 vibit vagy talalj valakit aki jol megtudd dugni..

a ferjedet pedig dobjad....

2009. szept. 17. 11:38
 17/20 anonim válasza:

Azakember segítségére van szükségetek, ill. neki. Párterápia is szóba jöhet, de azt megelőzően egyéni terápia (neki és neked is!)

Persze ehhez az kell, hogy legalább minimálisan meginduljon köztetek a kommunikáció...

És még közben/utána is juthattok arra, hogy el akartok válni inkább (bár, amennyire sejtem, nem akartok - no nem a szerelem miatt...)

Lehet tudni, hogy hány éve vagytok házasok, mikor és hogy kezdődtek ezek a problémák? (talán az is segítene, ha ez kiderülne)

2009. szept. 17. 12:02
 18/20 A kérdező kommentje:
13 éves házasok vagyunk. Az első gyermekemmel mikor várandós voltam, szerintem akkor fordult el tőlem. Legalább is azóta utasítja el a közeledésem. Akkor azt mondta, vigyáznunk kell a fejlődő magzatra. Azóta sok év múlt el, mindig van valami kifogás.
2009. szept. 17. 14:29
 19/20 A kérdező kommentje:
Én már többször próbáltam vele beszélni erről a témáról, de ő sosem hajlandó. Szerinte nálunk minden rendben van. Én csinálok problémát. Szerinte más párok is ugyanígy élnek. Ha én mást mondok, lehurrog, biztos valamelyik hülye ujságban olvastam valami butaságot. A felnőtt embereknek van jobb dolga is, mint b-szni. Szerinte. Ujabban női lapokat sem olvashatok, tévét sem nézhetek, főleg nem olyasmit, mint "született feleségek" vagy " szex és new york". Merthogy azok csak engem hülyítenek, nem a normális világot mutatják be.
2009. szept. 17. 14:34
 20/20 anonim válasza:

12:02-es vagyok

Abszolút sejtem, mi a helyzet. Szerintem ez nem szexuális probléma, így ebben a kategóriában csak offolnánk. (a szex területén csak megnyilvánulnak a gondok - általában itt jönnek felszínre legkönnyebben...)

Így a probléma megoldásához való közelítésben sem gondolom, hogy a szex terén kéne vmit tenni.

Muszáj lenne valahogy olyan külső segítséget kérni, ha nem is feltétlenül első körben szakemberét (úgyis elutasítja), de legalább a természetes környezetetekből vki/vmi... Akiben talán vmennyire ő is megbízik.

A másik meg, hogy tőle függetlenül te mindenképp fordulj segítségért - úgy, mint most is tetted azzal, hogy ide írtál - szükséged van megerősödésre, támogatásra, hogy bárhogy alakuljon is a házasságotok, te ne menj méginkább tönkre.

Ez itt tényleg inkább párkapcsolat topic.

2009. szept. 18. 07:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!