Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj nálunk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj nálunk?

Figyelt kérdés
A férjem csak kb. 3 havonta hajlandó velem házaséltetet élni, azért is sokat kell könyörögnöm. Viszont masztizik hetente legalább 2-3 alakommal. Már évek óta. Mikor rákérdezek a dologra, mindig elhesseget, legtöbbször a fárdtságra hivatkozik, bár nem fizikai munkás, hanem irodai, de igaz, nincs mitől kondíciója legyen. De kell a szexhez kondíció? Nem inkább vágy? Tudom, hogy ez így nem jó, hogy baj van, de szerintetek mi lehet a baj? Én kívánnán akár naponta is, de ő inkább még a szobájából is kizavar engem. Van 2 gyerekünk, de nekem a gyerekszobában kell aludnom szinte a házasságunk eleje óta.Ha kérlelem, van, hogy kizavar az utcára, menjek keressek pénzt "ha már ennyire viszket nekem". Egyébként diplomás mérnökember ő. Se könyörgésre, se hisztizésre nem változik nálunk semmi.
2009. szept. 16. 20:48
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Persze, nem mentem még ki a sarokra, de néha már ugy érzem magbolondulok. A masztizását meg biztosan tudom követni, hisz én mosok rá.
2009. szept. 16. 20:50
 2/20 A kérdező kommentje:
A masztizásra meg csak annyit mond, én ahhoz nőként nem érthetek, ez férfiszükséglet. Ami ki akar jönni, az hadd jöjjön. Szerinte.
2009. szept. 16. 20:51
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

ez elég gáz dolog:S

nem is normális helyzet.Üllj le vele beszélgetni hogy most aztán őszintén mondja meg hogy mi a fene baja van.

2009. szept. 16. 20:52
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

hát ez elég durva, hogy kiküld az utcára...:S a szobából sem kellene kiküldenie, mégiscsak a felesége vagy! Amikor elküld téged, ha közeledsz felé, akkor mondd neki, hogy te nem az utcára vágysz, hanem őt kívánod! Ha így is nemet mond, akkor lehet, hogy lelki gondjai vannak, amiket büszkeségből magában tart (mert ugye egy férfi nem siránkozik, ami szerintem hülyeség... attól még kiadhatná magából a problémáit, és te azért vagy ott neki, hogy meghallgasd). Komolyan beszélj vele erről, és bírd rá, hogy elmondja, mi a baja!

Remélem tudtam segíteni:)

2009. szept. 16. 20:53
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
hát jöjjön ki az benned. ez nem normális..
2009. szept. 16. 20:53
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

elég gáz az egész

egy dolog a szex, másik, hogy a gyerekszobában kell aludnd

családgondozótól kérj segítséget

2009. szept. 16. 20:54
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, ez már elég nagy probléma, először is szerintem le kellene ülnötök megbeszélni ezt az egész dolgot, h neked mi nem jó. Mondd el neki, hogyha ez nem változik az akár a házasságotokra is rámehet, persze lehet h nem ennyire drasztikus, bár én úgy vettem ki a szavaidból. Ha pedig nem szeretnél elválni (ha így van, akkor gondolom a gyerekek miatt), és nem változtat a dolgain, akkor keresd máshol a boldogságod. Biztosan fiatal vagy még, élvezd ki az életet amíg lehet. Persze szép dolog a hűség, de ha a másik fél így áll hozzá, akkor neked is így kell hozzáállni. Talán észreveszi magát, ha már nem közeledsz hozzá. Ne könyörögj többet neki.
2009. szept. 16. 20:56
 8/20 A kérdező kommentje:
Ő most 43 éves. lehet, hogy már 10 éve nincs libidója? De mikor negy nehezen összejön a dolog, akkor működik szépen a szerszáma, és addig nem is élvez el, míg én nem érek a végére. Nagyon tud uralkodni önmagán.
2009. szept. 16. 20:57
 9/20 A kérdező kommentje:
Az ágyában és szobájában azért nem alhatok, mert _ meleg a testem, - szúr a hajam, - izgek, mozgok, - meg zavarja a lélegzetem.
2009. szept. 16. 20:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
figyi, sztem a férjed már egyáltalán nem szeret téged, sőt. akár mondhatnám aztis, h taszítod őt. bocsi, h ilyen nyersen fogalmaztam, de annak alapján amit leírtál...
2009. szept. 16. 21:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!