Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi szex? Ebből lesz valami vagy lehet valami? Vagy csupán játszadozik a gondolattal? Van elképzelésetek? Bármi mondandót szívesen vennék. Köszönöm.
Első válaszoló vagyok!
Egyet értek a 15:16-os válaszolóval!
Gondolj bele..
Ha már te nem akarz vele szexelni, akkor aládtesz..
Esetleg kirúgat..
Mindennek elmond a kollégáid előtt..
És akkor az neked miért lenne jó?
Gondolkodj már el ezen kicsit.
Egy két gyenge minőségű szex a munkahelyen, vagy esetleg nálad? Mire jó?
Utánna megy a családjához.. És boldog, met beléd meg kiverhette..( Bocsi a durva megfogalmazásért...)
Szereti a családját azért nem válik el.
De kell neki egy kis liba, akivel jól érezheti magát, egyszer kétszer...
És neki erről szól..
Ismerem már a férfiakat..
Az megint már lenne, ha te is egy laza kapcsolatot keresel és őis, és nem vagytok semmilyen téren egymáshoz kötve... Az úgy már rendben van..
nem vagyok én erküölcs csősz..
De ez csak neked fájna..
Értesz?
Szerintem mindenki értette... Legalábbis én igen...
és végig erről beszéltem..
Én megint az első válaszoló vagyok..
Hidd el, ha már nem kellesz neki eldob, ha te dobod el, kígyót békát kiabál...
Ismerem már az ilyet..
Kolléganőm kénytelen volt elmenni innen...
És hidd el, nálluk is csak 2-3 szex volt..
Szerintem akar tőled valamit (téged :)). Én lebeszélnélek erről a kapcsolatról, mert bár nem volt részem ilyenben, ismerek olyat, akinek igen. Arra gondolj, hogy ha elmélyültök benne és bukta a vége, el sem tudod kerülni, mivel egy helyen dolgoztok. Maga a flörtölés is nagyon izgalmas tud lenni, én megtartanám ezen a szinten.
AK
Mindenki értette nem vagyunk hülyék.
ne szexelj nős pasival. Ennyire komolyan nem hiszem hogy nem tudsz parancsolni magadnak, vagy olyan gáz vagy hogy nem találnál mást magadnak erre a célra, csak egy nős pasit?
Hát tudod mit? ha akarod tedd meg, de a sors kamtostul adja vissza. majd mikor te szerelmes leszel, családod lesz, és egy ugyanilyen tapló férjed...mert ezt fogod érdemelni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!