Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Munkahelyi szex? Ebből lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi szex? Ebből lesz valami vagy lehet valami? Vagy csupán játszadozik a gondolattal? Van elképzelésetek? Bármi mondandót szívesen vennék. Köszönöm.

Figyelt kérdés
van a munkahelyemen 1 férfi akivel amikor idekerültem elég sok összetűzésünk volt ennek már fél éve viszont jó 1 hónapja mintha kicserélték volna kedves normális segítőkész.. azóta folyamatos jóindulatú csipkelődések piszkálódások nem gyenge szexuális tültetű beszólások megjegyzések oda vissza.. kocsival hoz visz. de igen ám.. van felesége.
2009. szept. 16. 15:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
semmi ilyenről szó nem volt ,h válás ... túlzásokba ne essünk.
2009. szept. 16. 15:24
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
a 15:16os vagyok. Utolsó! Hogy neked mekkora igazad van! Köszi. Ez lett volna a következő amit én is le akartam írni ide.
2009. szept. 16. 15:26
 13/21 anonim válasza:
100%
Szerintem ne csak ezt a szempontot nézzétek, hogy belemászik más házasságába. Kedves kérdező néz olyan oldalról, és ezt bár nem saját, de tapasztalat. Az a férfi nem azért nős, mert már el akart válni és nincs szüksége a családjára. Gondolj bele, ha beleszeretsz... Ő ha eddig nem tette nagy valószínűséggel nem is fogja otthagyni a nejét, évekig álltathat, de ha nem is teszi, mindig csak második leszel. Gondold át. A szex része más. Viszont ha nem tartja a száját abból se jöhetsz ki jól. Én így látom.
2009. szept. 16. 15:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok!

Egyet értek a 15:16-os válaszolóval!

Gondolj bele..

Ha már te nem akarz vele szexelni, akkor aládtesz..

Esetleg kirúgat..

Mindennek elmond a kollégáid előtt..

És akkor az neked miért lenne jó?

Gondolkodj már el ezen kicsit.

Egy két gyenge minőségű szex a munkahelyen, vagy esetleg nálad? Mire jó?

Utánna megy a családjához.. És boldog, met beléd meg kiverhette..( Bocsi a durva megfogalmazásért...)

Szereti a családját azért nem válik el.

De kell neki egy kis liba, akivel jól érezheti magát, egyszer kétszer...

És neki erről szól..

Ismerem már a férfiakat..

Az megint már lenne, ha te is egy laza kapcsolatot keresel és őis, és nem vagytok semmilyen téren egymáshoz kötve... Az úgy már rendben van..

nem vagyok én erküölcs csősz..

De ez csak neked fájna..

Értesz?

2009. szept. 16. 15:30
 15/21 A kérdező kommentje:
ne támadjatok legyetek szívesek ,komolyan csak szimpla véleményekre vagyok kíváncsi, tudtam leszűrni tanulságot köszönöm mindenkinek. úgy vélem valóban nem lenne szerencsés 1 ilyenbe belemenni akármenniyre is hajtana a vágy..
2009. szept. 16. 15:30
 16/21 A kérdező kommentje:
értelek igen. viszont ,hogy mki tisztán lássa mert úgynézem ebben félreértés van semmi komolyról nem lett volna szó csupán szex semmi más..
2009. szept. 16. 15:33
 17/21 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem mindenki értette... Legalábbis én igen...

és végig erről beszéltem..

Én megint az első válaszoló vagyok..

Hidd el, ha már nem kellesz neki eldob, ha te dobod el, kígyót békát kiabál...

Ismerem már az ilyet..

Kolléganőm kénytelen volt elmenni innen...

És hidd el, nálluk is csak 2-3 szex volt..

2009. szept. 16. 15:36
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Szexelj inkább velem... és abból még más is lehet és egy család nyugiban lesz...
2009. szept. 16. 15:38
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem akar tőled valamit (téged :)). Én lebeszélnélek erről a kapcsolatról, mert bár nem volt részem ilyenben, ismerek olyat, akinek igen. Arra gondolj, hogy ha elmélyültök benne és bukta a vége, el sem tudod kerülni, mivel egy helyen dolgoztok. Maga a flörtölés is nagyon izgalmas tud lenni, én megtartanám ezen a szinten.

AK

2009. szept. 16. 15:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Mindenki értette nem vagyunk hülyék.

ne szexelj nős pasival. Ennyire komolyan nem hiszem hogy nem tudsz parancsolni magadnak, vagy olyan gáz vagy hogy nem találnál mást magadnak erre a célra, csak egy nős pasit?

Hát tudod mit? ha akarod tedd meg, de a sors kamtostul adja vissza. majd mikor te szerelmes leszel, családod lesz, és egy ugyanilyen tapló férjed...mert ezt fogod érdemelni.

2009. szept. 16. 16:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!