Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi szex? Ebből lesz valami vagy lehet valami? Vagy csupán játszadozik a gondolattal? Van elképzelésetek? Bármi mondandót szívesen vennék. Köszönöm.
Szia!
Nem tudom mennyi idős vagy, de tanuld meg, soha ne kezdj a munkahelyeden kapcsolatba!!!
Csak rossz vége lehet.
Akkor talán itt fejezd be.
Ne legyél te is ilyen undormány, hogy belelépsz mások házasságába. Így is elég gond, hogy másra hajt miközben más meg hazavárja.
miért? nem az első válaszoló vagyok, de mondok én neked miértet.
1., ha összevesztek hogy nézel a szemébe utána?
2., mindenki tudni fog róla, mert a pasik szeretnek dicsekedni egy újabb trófeával.
3., mégis mit fognak rólad gondolni a kollégák? Meg az egész cég?
Munkahelyi szexkapcsolat, családos-házas emberrel? Fúúúj!
Itt vagyok én család és feleség nélkül :) Sokkal jobb :P
P-87
és akkor te most azzal nyugtatod magad, ha ő is akarja akkor te már nem is vagy hibás?
Gondolom te sem hibáztatnád a nőt aki a férjeddel henteregne, miközben tudja hogy te vagy neki. Úgyhogy mielött itt nekiállsz okoskodni gondolkozz.
Amúgy komolyan undorító. Ha megteszed meg is érdemled, hogy csak használati eszköze legyél ennek a pasinak és semmi több, mert elválni úgysem fog.
De akkor is undorító. A hasonló szukák miatt gondolnak olyasmit a nőkről a férfiak, hogy mindegyik egy qrva.
2. válaszoló
az nem olyan biztos. A férfiak igenis hiúak, és szeretnek pletykálni.
De látom te igazából akarod ezt az egészet.
De majd ha együtt lesztek gondolj a feleségére, a gyerekére h ők a mintaapát/férjet látják benne, és te mindezt elveszed tőlük. Én nem tenném az tuti.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!