Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná a férfi lógikát?
Figyelt kérdés
Tegnap a párom szájjal elkezdet izgatni én nekem problémám volt(lelki) és nagyon nem ott voltam de ő csak folytata.Én nem éreztem semmit:-(akkor ő miért csinálta? férfiak válaszát várom első sorba.Bocs a helyeses írásért2009. szept. 16. 15:00
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszókat várok még választ
2009. szept. 16. 16:07
12/19 anonim válasza:
bocs, de énis lefoglak hülyézni. tudod, a pasik nem gondolatolvasók...ha nem mondod h te beszélni szeretnél a problémádról, akkor ő ezt nemfogja kitalálni, h te most épp beszélgetni szeretnél. ha azt akarod h úgy, és az történjen, amit te szeretnél, akkor nyisd ki a szádat, és beszélj!!!
13/19 anonim válasza:
Vagy ha nemvolt kedved hozzá akkor megkellett volna neki mondani hogy most nem szeretnéd mert lelkileg bánt valami.Szerintem megértette volna.
14/19 anonim válasza:
Hááát, megpróbálom: Og bäszni akar.
15/19 anonim válasza:
ha nem mondtad el neki, h mi a baj, de azt igen, h van valami baj akkor elfogadhatta volna, h nem voltál akkor erre nyitott. a pasik igazán megtanulhatnák, h a nők nem úgy működnek mint ők, ha vmi nincs rendben lelkileg, mi oda se tudunk figyelni a szexre, hiába csinálják jól
16/19 anonim válasza:
A barátnőm nem volt itthon egy hónapig, és miközben nyaralt, megismerkedett másvalakivel, és vacak 3 hétért (nyaranta egy hónapra megy oda) feladta a 7 hónapos kapcsolatát. De a szakítás előtti napon én is kinyaltam. Kib@szott jól esett, hogy nem mondta el mi a baja.
17/19 A kérdező kommentje:
ELmondtam neki és kicsit letőrt hogy anyám már megint az életünkbe avatkozik.Most már minden rendbe van mind a ketten élvezzük a másik kényeztetését és nem akarrjuk elhagyni a másikat egy harmadik miatt.
Utólsó sajnállak téged.Akkor nem is szeretet igazán ha hét hónap után "kihasznált"még utolján és úgy dobott.
2009. szept. 17. 12:12
18/19 anonim válasza:
Szerintem szeret téged, a szerelemben pedig nem a logikát kéne keresni, hanem azt, hogy hogyan tudod viszonozni... remélem érted.
19/19 anonim válasza:
Mielőtt felteszel egy kérdést, tanulj meg írni!
Egyébként a férfiak gondolkodása logikus. A női logikának a működésére lennék kíváncsi de nagyon. Főleg egy ilyen kérdés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!