Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná a férfi lógikát?
Köszi szépen!Látta hogy problémám van rá is kérdezett csak nem akartam elmondani mert nagyon friss volt és meg kellett emésztenem.
SZERINTEM EZ AZ oldal azért van hogy segítsünk másokon és nem azért hogy le hülyézzük a másikat!
Én megértelek.
Te azt szeretted volna, hogy a lelki problémádról BESZÉLGESSEN Veled, erre ő meg úgy gondolta, a szex majd mindent megold. Te érzelmi odafigyelésre vágytál volna, és szexuálisat kaptál. Azt szeretted volna, hogy vigasztaljon, átöleljen, erre jött a szexszel, ami ott és akkor Neked nem feküdt, mert nem voltál ráhangolódva.
Nem hiszem amúgy, hogy a rosszindulat vezérelte a pasidat, de jó lenne, ha elmagyaráznád neki, hogy Te inkább más jellegű odafogyelésre vágytál volna abban a helyzetben.
A férfiak gyakrabban vannak azon a véleményen, hogy a szex mindenre megoldás, míg a nők sokszor nehezebben oldódnak fel, ha valami nyomasztja őket.
Aha - szóval gondod volt. A kedvesednek nem akartad elmondani, de itt elmondod, hogy újabb gondod van, mert nem érted a férfiak logikáját. Akkor most valaki magyarázza el nekem a női logikát...
Amúgy talán azért csinálta, mert szereti csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!