Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná a férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmagyarázná a férfi lógikát?

Figyelt kérdés
Tegnap a párom szájjal elkezdet izgatni én nekem problémám volt(lelki) és nagyon nem ott voltam de ő csak folytata.Én nem éreztem semmit:-(akkor ő miért csinálta? férfiak válaszát várom első sorba.Bocs a helyeses írásért
2009. szept. 16. 15:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem mondtad neki?
2009. szept. 16. 15:03
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod én már rég otthagytalak volna...Nagyon rendes pasid van! Próbálja elvonni a figyelmed arról a bizonyos dologról, te meg...Hát komolyan mondom hülye vagy, ha még jössz ide "sírni", hogy nem érted a férfiak logikáját!
2009. szept. 16. 15:03
 3/19 anonim ***** válasza:
jót akart, fel akart vele dobni, lehet nem gondolta hogy annyira nagy a gond.
2009. szept. 16. 15:11
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!Látta hogy problémám van rá is kérdezett csak nem akartam elmondani mert nagyon friss volt és meg kellett emésztenem.

SZERINTEM EZ AZ oldal azért van hogy segítsünk másokon és nem azért hogy le hülyézzük a másikat!

2009. szept. 16. 15:13
 5/19 anonim ***** válasza:
Biztos hogy jót akart, velem is volt már ilyen. De én próbáltam elengedni magam és jót tett. Utána pedig hozzá bújtam és jól kibeszéltem magamból ami bántott. Ennek semmi köze a férfi logikához....egyszerűen szeret és segíteni próbált, hogy kikapcsolj én így gondolom.
2009. szept. 16. 15:46
 6/19 anonim ***** válasza:
15:46 vagyok újra. Mindenképp el kellett volna mondanod a problémát. Lehet, hogy nem gondolta milyen komoly a gondod, az én elvem mindig az öszinteség.
2009. szept. 16. 15:48
 7/19 anonim ***** válasza:

Én megértelek.

Te azt szeretted volna, hogy a lelki problémádról BESZÉLGESSEN Veled, erre ő meg úgy gondolta, a szex majd mindent megold. Te érzelmi odafigyelésre vágytál volna, és szexuálisat kaptál. Azt szeretted volna, hogy vigasztaljon, átöleljen, erre jött a szexszel, ami ott és akkor Neked nem feküdt, mert nem voltál ráhangolódva.

Nem hiszem amúgy, hogy a rosszindulat vezérelte a pasidat, de jó lenne, ha elmagyaráznád neki, hogy Te inkább más jellegű odafogyelésre vágytál volna abban a helyzetben.

A férfiak gyakrabban vannak azon a véleményen, hogy a szex mindenre megoldás, míg a nők sokszor nehezebben oldódnak fel, ha valami nyomasztja őket.

2009. szept. 16. 15:48
 8/19 anonim ***** válasza:

Aha - szóval gondod volt. A kedvesednek nem akartad elmondani, de itt elmondod, hogy újabb gondod van, mert nem érted a férfiak logikáját. Akkor most valaki magyarázza el nekem a női logikát...

Amúgy talán azért csinálta, mert szereti csinálni.

2009. szept. 16. 15:49
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi lehet hogy nekem is ez kéne mármint hozzábujni és kibeszélni aztán levezetésként akció
2009. szept. 16. 15:49
 10/19 A kérdező kommentje:
meg beszélünk egymással mindent őszintén!De anyám csúnyán elmondta mindennek előttem a szerelmemet és nem akartam kiborulni előtte .Mielőtt elmondom neki a problémáimat szeretem előtte hideg fejjel átgondolni a dolgokat,és később beavatni.
2009. szept. 16. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!