Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? Miért érzem ugy, hogy kezdek megbolondulni?
ilyen nekem is volt... állandóan azon agyaltam hogy ez meg azt miért mondja... vagy miért nem igy reagál vagy úgy...
egyszerüen BE KELL LÁTNOD hogy mások vagytok. azért mert ö nem mondja mindig h szeret, attól még szerethet. azért mert nem ugy reagál mint ahogy te reagálnál szerethet.
el kell fogadnod őt olyannak amilyen... nekem is sok időmbe telt mire ezzel megharcoltam. de megérte. mert megtaláltam a békét. ugy szeretem amilyen, és pont azért amilyen, és nem annak ellenére...
mások vagyunk, máshogy reagálunk...
nem vagy te egy picit hisztis? vagy akaratos? esetleg önző? vagy nem szeretsz másokat irányítani? és ha igen, ezt nem azért mert saját magad fölött nem tudsz uralkodni, és ezért másokat probálsz? nem fog menni... akárhogy akarod:)
puszi.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!