Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti egyoldalúan szeretkezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti egyoldalúan szeretkeztek a barátnőtökkel? Csak ti szeretitek a barátnőtöket análisan vagy fordítva is? Tehát a barátnő is kielégíthet titeket análisan?

Figyelt kérdés
Ha ti is élveitek ha feneketekbe dugnak valamit akkor miért? És ha nem, vagy ódzkodtok tőle, akkor miért? Miért nem tennétek meg?
2009. szept. 14. 18:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
21:38 miért ne? te berakod neki a sajátod?
2009. szept. 14. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:
első vok,Az enyémnél nagyobbat ne dudjon belém,én se dugok felneki mindent ami a kezem ügyébe kerül,csak a péniszem.
2009. szept. 15. 17:01
 13/15 anonim ***** válasza:

20:34es vagyok

miért lenne megalázó? nekem is tetszik amit csinál,szóval...

meg nem 1-2 honapja vagyunk együtt,hogy csak ugy...megvan a bizalom is,tudom hogy vigyáz rám...

és nem az,hogy ő lenézi,csak ugye az van a köztudatban,hogy csak a melegek csinálnak ilyet...

kell a fokozatosság mig ő is rájön arra hogy vannak ott is erogén zónái...

2009. szept. 15. 17:51
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem kell nagyobbat, mint a pasié, de akkorát vagy megközelítőleg kkrát szerintem lehetne!

ÉS azért tartom megalázónak, mert a apsik többsége nem csinálná.... pedig a sege ugyanolyan mindenkinek. Szal ha egy csaj tudja élvezni, akkor egy pasi is.... és éppen ez az, hogy ha régóta geyütt vagytok és megvan a bizalom és persze ha nem nézi le, akkor neki is meg kellene engednie, mert neki is jó lesz!

2009. szept. 16. 09:24
 15/15 anonim ***** válasza:

szertem mert ügyi a barátnőm,és megmondta,hogy hogy csináljam hogy neki jó legyen,és ha neki jó akkor nekem is jó lehet,és nekem is jó lett.

az ő őtlete volt,hogy tudjam mit kap töllem.

2014. nov. 4. 16:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!