Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti egyoldalúan szeretkeztek a barátnőtökkel? Csak ti szeretitek a barátnőtöket análisan vagy fordítva is? Tehát a barátnő is kielégíthet titeket análisan?
20:34es vagyok
miért lenne megalázó? nekem is tetszik amit csinál,szóval...
meg nem 1-2 honapja vagyunk együtt,hogy csak ugy...megvan a bizalom is,tudom hogy vigyáz rám...
és nem az,hogy ő lenézi,csak ugye az van a köztudatban,hogy csak a melegek csinálnak ilyet...
kell a fokozatosság mig ő is rájön arra hogy vannak ott is erogén zónái...
Nem kell nagyobbat, mint a pasié, de akkorát vagy megközelítőleg kkrát szerintem lehetne!
ÉS azért tartom megalázónak, mert a apsik többsége nem csinálná.... pedig a sege ugyanolyan mindenkinek. Szal ha egy csaj tudja élvezni, akkor egy pasi is.... és éppen ez az, hogy ha régóta geyütt vagytok és megvan a bizalom és persze ha nem nézi le, akkor neki is meg kellene engednie, mert neki is jó lesz!
szertem mert ügyi a barátnőm,és megmondta,hogy hogy csináljam hogy neki jó legyen,és ha neki jó akkor nekem is jó lehet,és nekem is jó lett.
az ő őtlete volt,hogy tudjam mit kap töllem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!