Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti egyoldalúan szeretkeztek a barátnőtökkel? Csak ti szeretitek a barátnőtöket análisan vagy fordítva is? Tehát a barátnő is kielégíthet titeket análisan?
köszi az eddigi válaszokat!
Na de gyeerünk fiúúúk gyerüüünk.... nagyon kíváncsi vagyok, hogy is van ez.... válaszoljatok!
engem análisan sztem bármikor megd*gna...
én neki bedugni semmit...báár...azt imádta amikor orál közben lentebbtévedtem és a bejáratot nyalogattam,meg kézzel ,de bedugni még nem,még nem szokta meg a gondolatot...szerinte az csak kijárat...de izgatja a dolog,egy probát ugyis teszünk sztem..mert miért ne...
20:34
nem érzed ezt megalázónak? ő ezek szerint lenézi, mert szerinte az csak kijárat, de a tiédbe bármikor bleteszi? Csak mert neki jó a szűk rés, de ő már nem vállalja be. érdekes
Szóval te egy fiú vagy, aki szeretné, ha a csaja megdugná, és most körülszaglászol, mennyire tartják ezt mások cikinek, aztán ha elég toleráns választ gyűjtöttél be, esetleg bátortalanul fölveted neki? :P
Keress fiús, esetleg biszex hajlamú lányt, vagy domináns hajlamút, az biztos szivesen megteszi neked.
Én bevállalom simán szeretem ha a lány a fenekemet ingerli, simogatja vagy bedugja az ujját, persze azért műbrokit ne tegyen be:D
22/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!