Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek?
Az ilyen emberek betegek. Nemtudom, hogy megjátszanám-e magam, hogy hagyom, vagy sem. De az biztos hogy hagynám neki egy kicsit eleinte. Aztán letépném a zacsiját és kitolnám a szemét. Talán felhívnám gyorsan egykét haveromat is akik elvinnék valami f@sza kis erdőbe és elásnák a francba....
Én fiú vagyok de ezt tenném ha meg akarnának erőszakolni.
;)
Az attól függ, hogy tetszene-e az illető.
Mivel nagyobb az esélye hogy nem, ezért foggal körömmel + megpróbálnám kinyomni a szemét. A cápáknál is állítólag ez a jó módszer.
Szia!
Mivel én voltam ebben a helyzetben, csak azt tudom leírni, amit én megéltem akkor.
A helyzet velem is ez volt, egy jó erős ember, aki ellen nincs semmilyen esély fizikai harccal.
Saját példámból kiindulva azoknak a lányoknak a többsége, akik ilyen helyzetbe kerülnek, leblokkolnak, szó szerint lefagynak, szinte ellenkezés nélkül tűrnek, mondhatni, hogy bármit.
Érdekes folyamatok játszódnak le ilyenkor, ugyanis attól, hogy nem ellenkezik a lány, nem menekül, nem támad, még egyáltalán nem szeretné a dolgot, csupán átkapcsol a „túlélő” funkcióba.
Pont ma olvastam, hogy erőszak közben „Nincs lélek, nincs érzelem, nincs semmi”. És ez így is van. Eltűnik minden, csak a túlélési mechanizmus működik.
Sokan mondják, hogy ha ebben a helyzetben lennének tökön rúgnák, kinyomnák a szemét, és hasonlók… szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez lehetetlen, hiszen egy lány ilyenkor annyira lefagy, hogy mozdulni sem bír (én legalábbis nem tudtam).
Tehát én álltam ott az illető mellett, remegve, reszketve, néma csöndben.
„Nincs lélek, nincs érzelem, nincs semmi”… akkor már nem hallottam, nem láttam, csupán éreztem, nem tudtam megszólalni sem, minden mozdulatom egy magammal vívott harc eredménye volt.
Lelassult, darabos mozdulat volt minden, lelassított film, pillanatképek, kivágott hangeffektek, apró gyengéd és erőszakos, durva mozdulatok halmaza… ez csupán ennyi, és semmi más.
17/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!