Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit tennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ha megakarnának titeket erőszakolni?(egy jó erős ember, és nem tudjátok tökön vágni)
2009. szept. 14. 13:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
kikaparnam a szemet...vagy van gazspray-m hat, hasznalnam!
2009. szept. 14. 13:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Valami maradandó károsodást okoznék neki....bárhogy. Én úgy vagyok ezzel inkább őú haljon meg mint én. Vagy megöl vagy meghal.
2009. szept. 14. 13:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ilyenkor a legjobb taktika az ha megharapod. főleg ha nincs gázspréd. vagy karmolni is lehetnek addig amíg nem lesz rá alkalom hogy tökön rúgjam. és ha ott az alkalom durr neki! ha még utánam kap akkor adnék még neki párat. ha meg nem sikerül.... ámen!
2009. szept. 14. 13:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
elkapnám a torkát megfojtogatnám vagy elkezdeném nyomni a szemgolyoit vagy harapnám gyomorszájonrugnám sipcsontom szúval ott üttném/rugnám ahol érem rohadt köcsög
2009. szept. 14. 14:50
 5/13 anonim ***** válasza:
98%
Leharapnám a f*szát! Nekem egy fogmosás neki meg egy örökre megmaradó élmény. Többé biztosan nem erőszakolgatna.
2009. szept. 15. 15:34
 6/13 anonim ***** válasza:
32%
Hagynám magam és előbb szabadulok.
2009. szept. 20. 17:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
az utolsóval nem értek egyet .....xd
2009. szept. 22. 20:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem már megpróbáltak megerőszakolni. Röviden, annyi történt, hogy ismertem az illetőt, éppen hazafelé mentem a boltból, szatyrokkal cipekedtem (alig bírtam el őket, még felemelni sem tudtam), és akkor rámmászott az utcán, igaz, sötét volt, de a piás lehelletét érezni lehetett. Azóta sem megyek egyedül az utcán. Nagyon rossz, úgy elaludni, hogy minden este eszedbe jut, és próbálod elfelejteni, de nagyon nehéz.

22/N

2009. szept. 22. 21:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el nemi betegségeket mondani, hogy mid van... Én elhátrálnék ha ilyet hallanék, pl hogy AIDS-es vagyok... 16/F
2009. szept. 22. 21:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
21:25-as: mi van akkor, ha a nö azt mondja, hogy "nekem Aids-em van" és erre az a válasz, hogy "nekem is"?
2009. szept. 22. 21:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!