Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismamák, hanyadik hónapig fogadtátok/fogadjátok a párotok közeledését? Milyen pózok váltak be a várandósság alatt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 19:16
1/5 anonim válasza:
Én egyenesen meg voltam őrülve a szexért, egész végig :)
Szerintem és a párom szerint is, ami ilyenkor a legkényelmesebb póz, az az oldaról hátulról.
2/5 anonim válasza:
Mi még többet szexelünk mint előtte,pedig az sem volt kevés:D
Egyelőre csak 6hónapos a pocakom,mondjuk az átlaghoz képest nagy,de azért még mennek a pózok.A kutyát kicsit megvariáltuk,mert úgy érzem mintha ki akarna esni szegény lányunk,így olyan 61 fokban dőlök meg:)A többi is körülbelül ugyanolyan csak óvatosabba nyomjuk mint előtte azért:)
3/5 anonim válasza:
Az elso 2 honapban enm nagyon, nem is akartam, talán a hormonok meg a tulaggodás miatt, aztán ez elmult, a kedvem is megjott, és szinte végig egyutt voltunk, még ha nem is mindennap, de a nagy(!) pocakom nem okoztt kulonos gondot. csak ovatosabbak voltunk.
4/5 anonim válasza:
A feleségem 4 hónapos, de sajna egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt szex ez idő alatt .
5/5 anonim válasza:
Én a terhesség alatt,sokkal intenzivebben kivántam a szexet,mint elötte.Még a szülés reggelén is szexeltünk.Lehet ezért jött két héttel elöbb:))).Nekem azt mondta a dokim,hogy nyugodtam lehet végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!