Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim és én nem megyünk el hamar. Mi a gond? SOS!
Nem kell aggódni :)
Mi 6 hónap után ismertük meg ("fedeztük fel") annyira egymást hogy el tudjuk vinni a másikat bármikor . És ugy jöttünk össze h egyikünk sem volt szűz, mármint volt tapasztalatunk.
Tudod ahogy mondják :gyakorlat teszi a mestert!
Ugyhogy kellemes gyakorlást :)
tényleg ne aggódjatok!!!
ez normális, hiszen mindkettőtöknek ez egy új dolog amihez hozzá kell szoknia testeteknek, az a másfél óra az elég kimeríthető lehetett a barátod számára, de idővel jóval lejjebb fog az menni, mint már előttem szóló is említette, hogy idő kell a másik test felfedezésére és mindenféleképpen az a bizalom, hogy bármit megtehettek egymással és nem szégyenlitek!!!
Ezt azért mondom, mert én nagyon féltem attól hogy vajon mindent megadok-e neki, biztos, hogy tényleg jó, vagy hogy nem vagyok-e nehéz, mit gondol a testemről? stb. De ezek a gondolatok mind elterelő-hadjáratot szolgáltak és nem az élvezetét, szóval tehát izgassátok fel egymást és amikor arra kerül a sor ne stresszeljetek semmin csak egymásra figyeljetek és jó lesz =))
Remélem most hétvégén már kitapasztaljátok!! =DD
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!