Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex barátnőd, vagy az új csajod győzne ha megtépnék egymást?
Figyelt kérdés
Ha te lány vagy meg tudnád-e tépni a barátod új csaját vagy ha te vagy az új csaj ki tudnád-e ütni a régit? Ha ez valaha megtörtént kérlek írjátok meg pontosan hogy is történt,és mi lett a következménye!2009. szept. 12. 00:36
11/15 anonim válasza:
A mostani bnőm nyerne,az tuti :DDD
Darabokra tépné az exemet :D
12/15 anonim válasza:
Mi és az exem (+ az új barátja) sűrűn járunk össze. :D Nálunk nem lenne verekedés. De, hogy mégis a kérdésedre is válaszoljak, egyszer láttam egy ilyen verekedést. Egyik barátom akkori csajával elmentünk bulizni. De mi (baráti társaság)őt nem szerettük. És elhívtunk ugyanarra a bulira egy olyan nőt, aki meg akarta szerezni a barátunkat. És erről az aktuális csaj is tudott. Tudtuk, hogy mindketten "magas fordulatszámon pörögnek". Nos, amikor meglátták egymást, még türtőztette magát az "új" csaj. De amikor az aktuális előtte lekapta (értsd: megcsókolta) a barátját, hááááááát neki nem kellett több. Úgy neki esett, hogy egy marék haj maradt a kezébe. :D :D :D Bár a srác ezek után mégis megmaradt az aktuálisnál. :( Pedig az maradt alul. Hát ennyi a történet. :D
13/15 anonim válasza:
én. mindkettőt lecsapnám a g.cibe, aztán olajra lépnék egy harmadikkal.
14/15 anonim válasza:
az én barátnőim sokkal intelligensebbek annál, hogy ilyen eszközhöz folyamodjanak.
15/15 anonim válasza:
én a mostani barátnője vagyok.van egy csaj akivel nemjárt,de összeakar jönni vele a csaj,aki mellesleg idáig a legjobb barátnőm volt.tegnap még féltékenykedett is a barátomnak.a csaj mellettünk lakik,ugyhogy nagyon ellesz kapva.és én fogom tépni ő meg sikítozni.Láttam már "verekedni" és szinte végig csak állt a csaj.Nemtud verekedni.jaés nem lesz következménye.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!