Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az ex barátnőd, vagy az új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex barátnőd, vagy az új csajod győzne ha megtépnék egymást?

Figyelt kérdés
Ha te lány vagy meg tudnád-e tépni a barátod új csaját vagy ha te vagy az új csaj ki tudnád-e ütni a régit? Ha ez valaha megtörtént kérlek írjátok meg pontosan hogy is történt,és mi lett a következménye!
2009. szept. 12. 00:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

LOL

nem, nem hiszem. eleve nem verekedem. békepárti vagyok ^^

20/L

2009. szept. 12. 00:42
 2/15 A kérdező kommentje:
Az oké,hogy béke párti vagy,de itt az a kérdés,ha már egymásnak ugranátok akkor az,hogy végződne és mi lenne a következménye!
2009. szept. 12. 00:49
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
nos, hát ha bárkivel egymásnak ugranánk (bár nem értem hogy miért kell hogy ez pont a barátom exe legyen, de sebaj), akkor nagyon csúnyán végződne, mert pont azért mert békepárti vagyok, ha valakinek mégis sikerülne olyannyira magára haragítania hogy nekiesnék, akkor biztos minden létező és nem létező erőmmel is azon lennék hogy kikaparjam a szemét, darabokra szedjem, aztán felgyújtsam és a hamvait a sárba tiporjam. de ehhez már tényleg valami szörnyűséget kellene elkövetni ellenem.
2009. szept. 12. 01:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondod,hogy ha a barátod exe kikezdene veled akkor te lennél a jobb?
2009. szept. 12. 01:16
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

nos nem tudom. én alapból nem hiszem hogy túl erős volnék. nem vagyok kimondottan magas, és nagydarab meg pláne nem, és életemben az összes sportolás annyi volt, hogy másfél évig lovagoltam. bár azt tudom és tapasztaltam, hogy a düh mekkora erőt ad az embernek. és ha nagyon feldühítenének, nos azt hiszem nem riadnék vissza semmilyen aljas hátbatámadástól, csípéstől, rúgástól, harapástól, karmolástól, stb. de nem találkoztam még soha a barátom egyetlen exével sem. a legutóbbi barátnőjét előtem, csak fényképen láttam és nem úgy néz ki mint aki sokkal erősebb lehet tőlem, viszont úgy néz ki mint egy aranyos lány akivel inkább szívesebben lennék jóban ha megismerném valaha, mintsem hogy összeverekedjek vele. nem hiszem hogy a barátom valaha is járt volna valami agresszív kismalac kalliberű r*ngyóval.

na mindegy, szóval mondom, nem találkoztam az exével még soha, így nem tudom felmérni hogy melyikünk nyerné a boksz meccset. XD bocsi, ez van.

2009. szept. 12. 01:40
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
ÉN győznék. én vagyok az új barátnő de az előzőt ismerem...hogy is mondjam, nem túl sportos lány, túlsúlyos igazából. ezzel szemben én 50 kiló vagyok csak és hosszúak a körmeim. és persze acélbetétes bakancsot hordok. =D
2009. szept. 12. 08:56
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
én vagyok az új barátnő és persze nyernék:D
2009. szept. 12. 09:16
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
Ismerem a barátom volt nőit, és nem kellene verekednem velük, hogy én nyerjek, hiszen a csúnyán becsapták mindannyian. De ha verekedésre kerülne a sok én nyernék, hiszen ők meg sem mernének ütni, félnek, hogy letörik a műkörmük és összekócolódik a hidrogénezett, vasalt hajuk. Jajj...
2009. szept. 12. 13:05
 9/15 anonim ***** válasza:
62%

én vagyok az új barátnő és alap hogy én győznék...

az előző barátnője egy nagy csicska!!!!!!!!

2009. szept. 12. 13:47
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
tuti nem verekednék egy pasiért.. átengedném... azért legyen már egy nőnek büszkesége.a pasinak kell harcolnia értem, nem nekem érte. és amúgy is, jön majd másik.
2009. szept. 12. 15:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!