Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állj! A fiúk mindig azzal jönnek hogy ők is nyelnek
nedvet, de én mi lányok kétféle nedvet nyeljünk!?
Jaj nem értem, mit kell ennyit szenvedni ezen. Ez nem úgy működik, hogy 1-et te, 1-et én, hogy kvittek legyünk... Egy lány így tud plusz örömöt szerezni a pasijának, aki nem akarja megtenni, az nem teszi meg. Ennyi.
2009. szept. 11. 22:21
hát én nem sokáig maradok együtt egy csajjal, ha nem nyeli le. ez csak az én véleményem, de nálam ez van. :)
2009. szept. 11. 22:21
13/19 A kérdező kommentje:
utolsónak üzenném, hogy csak szánni tudom, ha ez számára ennyire mérvadó egy kapcsolatban. Amúgy meg kóstoltad már? Nyeld le :P hisz magadtól még inkább nem kell undorodnod :D csak aztán állíts ilyen magas mércét!
Tényleg más a sperma mint az előnedv, de senki se mondta, hogy kötelező lenyelni. Mondjuk előző barátnőm még az előnedvtől is undorodott, olyankor vagy abbahagyta az orált, vagy gumit rakatott fel. Mondjuk én meg gond nélkül csináltam neki... Egyébként ha így gondolkodunk a fiúk is kétfajtát nyalnak, mert a hüvelynek alapból van egy savas védőköpenye, attól savanykás ízű, meg amikor felizgulsz egy másik nedv.
2009. szept. 11. 23:26
15/19 A kérdező kommentje:
hát ha mi már oda jutunk eleve fel vagyok izgulva :) így csak azt érezheti...elég egy csók és máris beindulok:)
jaj most nem tökmindegy? miért, akarnál egy olyan fiúval együtt lenni akinek az az 'elvárása' hogy márpedig te nyeld le, mert ha nem akkor szakít veled? most őszintén, akarnál ilyennel lenni? szerintem ha kicsit is normális vagy, nem. aki ilyen korlátolt, az elég gáz és nyilvánvalóan nem is szereti a barátnőjét, ha ilyen idiótaság miatt szakítana vele. de ez csak neki szívás hogy ilyen korlátolt és nem sok fogalma van a szerelemről pl. de ez az ő baja, ki a fa..t érdekel?
2009. szept. 12. 00:26
szerintem ha a pasi szeret, nem fogja ráderőltetni, és nyilván nem is sértődik meg ha megmondod hogy nem szeretnéd lenyelni, ez így a normális. bár én úgy vagyok vele h nekem ez nem undorító, mivel szeretem őt, és tudom h ezzel örömet szerzek neki. én nem tudok undorodni ettől, még ha az íze nem is különösebben jó.
2009. szept. 12. 22:38
azért a fiúnak sokkal jobb úgy elélvezni, hogy közben a szádban van. de inkább tekintsd a spermát a fiú irántad irányuló szeretetének és a te izgató ügyességed bizonyítékául;
2009. szept. 14. 13:43
..már többször nyilatkoztam "ezen a téren" (is)! Egyszerüen nem lehet felfogni a tartós kapcsolatnál ezt a nyafogást!! Én abszolút nöpárti vagyok, de ha a párod(párotok) nem élvezhet a szádba, az olyan, mintha a csúcs elött abbahagyná a nyalást vagy "kihúzná". Jó, ettöl még nem "kellene" lenyelni.. de akkor a csúcsnál kirohansz a fürdöszobába?? Se Franciaországban, se Hollandiában nem "téma" ez, legalábbis csak abszolút kis százalékban!! Persze, hogy nem föleg ezen múlik egy párkapcsolat,de : most idézek egy kanadai családorvosnöt, akinek 22 éves tapasztalata van: "Ha valaki valamit/valakit többször visszautasit, akkor a másik keresni fog alternativát" - vagy ö máshol más valamiben fog visszautasitani.Mindezeket tartós - nem alkalmi kapcsolatra kell vonatkoztatni. A "tartósságot" mindenki maga dönti el - 1 hónap? 3 hónap? Több?
Ha nem akarod a szádban, akkor: vagy megy a kapcsolat tovább, amig a párod türelmes; vagy véletlenül "beleakad" valakibe, akivel elélvez; vagy elöbb-utóbb neked "szegezi" - mert igy is élvezni akar..téged.. A legkevésbé valószinü, hogy sokáig eltüri. Rajtad múlik, a szerelem nem ismer határokat.../Ha szereted..
Laci
2009. dec. 3. 17:30
Kapcsolódó kérdések: