Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állj! A fiúk mindig azzal jönnek hogy ők is nyelnek nedvet, de én mi lányok kétféle nedvet nyeljünk!?
Figyelt kérdés
Imádom a páromat orálisan kielégíteni, de előnedven kívűl mást nem kérek a számba, spermát sosem. Azért a fiúk abban tévednek hogy ez oda-vissza működik...a sperma azért más, állagra és ízre egyaránt...Vélemények? rosszul látom? én speciel annak az ízét nem szeretem!2009. szept. 11. 20:47
1/19 anonim válasza:
megint ideszabadultak a tinik...
2/19 anonim válasza:
Abban igaza van, hogy ő is érzi a te nedved ízét stb. Ha egyszerűen nem bírod elviselni a spermát a szádban, nyíltan mondd meg neki. Ez a legegyszerűbb. De ha 1x mégis kipróbálnátok, előtte egyen sok sok ananászt. Nagyon édes lesz tőle. Szinte mondhatni rá, hogy finom. De szex shopban lehet venni spermaízesítő tablettát. Keress rá!
Egyébként nem kétféle nedv. Hiszen az előnedvben is lehet sperma. :)
3/19 anonim válasza:
Én pasi vagyok és nem kérem a barátnőmtől hogy nyelje le, szerintem amúgy lányfüggő, aki nem akarja nem kell erőltetni és korrekt az orál úgy is ha picivel előtte szólok hogy jövök és befejezi másképp.
4/19 anonim válasza:
Az elfogyasztott étel és a sperma íze között van összefüggés. Hogy pontosan mitöl lesz jobb ízű, vagy éppen keserű azt nem tudom, de ha utána jársz és megváltoztatod a barátod táplálkozási szokásait akkor még lehet hogy egyszer megszereted. De van aki szereti, és van aki nem, nem vagyunk egyformák.
5/19 A kérdező kommentje:
téves, nem tini vagyok, 24 éves...csak épp olvasom hogy némelyik fiú itt lőzöng hogy miért ne nyelje le, vagy élvezhet a lány szájába, hisz ő is nyel nedvet...igen, nyel..de az előnedv egyenesen finomnak mondható a spermával szemben, így nem tenném egy asztalra-mérlegre a kettőt. A lány kétféle ízzel találkozik, a srác eggyel kis változással, hisz a női nedv sem mindig ugyanolyan ízű... a többieknek köszi!
2009. szept. 11. 20:56
6/19 anonim válasza:
szerintem ne azzal foglalkozz, hogy mi a mások véleménye, hanem azzal, hogy te és a párod élvezzétek a szexet. miért fontos hogy mások hogy szeretik meg mit szeretnek? a lényeg az, hogy ti ketten élvezzétek, nem? különben is, a szexben nincsenek szabályok, nem kell megfelelni elvárásoknak.
7/19 A kérdező kommentje:
OK, igazad van, csak néha berágok az ilyeneken:)
2009. szept. 11. 20:58
8/19 anonim válasza:
Van ai szereti van aki nem ! Tény hogy más étrendel változtatható az íze! Én sem mindig szeretem magát az ízét, mert csinálhatok ugye én étrendet a fincsi spermáért ha a párom szakács és mindent meg kell kóstólnia! Ez van ha nem ízlik ne nyeld nem kell a szádba ennyi! Mit érdekel, hogy mások mit mondanak! Te tudod mi a jó neked! A többivel meg nem kell foglalkozni!
9/19 anonim válasza:
Két félét?
Ők is két félét nyelnek.. De nem hiszem, hogy panaszkodnának miatta (:
Amúgy én meg az előnedv ízét nem bírom annyira. A sperma sokkal jobb.
10/19 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek, a sperma a nőknél a menstruációnak felel meg tehát akkor lenne oda vissza ha a nő lenyelné a férfi spermáját, a férfi pedig a nő menstruációját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!