Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a kissé perverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a kissé perverz nagypapákról?

Figyelt kérdés
Mármint vannak olyan idős emberek, akik simán képesek letapizni egy 15-16 éves lányt. Meg néha úgy végig tudják mérni a másikat.
2009. szept. 11. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Van...Nekem volt olyanban részem,pedig vallásos vagyok, h. hittantáborban voltunk, és 2 pap volt velünk...Az egyik 82 éves, a másik 66...Azt hittem az idősebbről( meg nem csak én), h. bölcs, rendes pap...Hát nem!!!!Egy héten keresztül azt játszotta, h. ölelgetett, simogatott, meg stb...fohhhhhhh...Teljesen ki voltam,csak az volt a szerencse, h. a másik pap olyan mintha az apám lennem és ő tett helyre lelkileg...Nagyon elb.szta a hetes táboromat, mert teljesen lelki beteg voltam...Nagyon undorító tud ám az lenni, h. valaki tapizik, főleg ilyen idősen...:S
2009. szept. 11. 20:34
 2/10 A kérdező kommentje:
úúú, ez durva :S, azt elhiszem hogy lelkibeteg voltál, szerencsére nekem még nem volt ilyen "élményem", ma reggel egy öregember végigpáztázott, azt hittem hogy helyben hozzá vágok valamit..., de már hallottam olyat is, hogy simán fogdosta a 15 éves kiscsajszinak a fenekét
2009. szept. 11. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Csaptam volna szájba...De vele nem tehettem meg, mert pap volt, és régen ismerem már, csak eddig nem voltam még vele sehol ennyi ideig...Nem hiába szokták mondani, h. lakva ismerszik meg az ember...:D Na tehát ennyi...Hány éves is vagy?

Előző voltam...:P 16/L

2009. szept. 11. 20:54
 4/10 A kérdező kommentje:
17/l
2009. szept. 11. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Hát attól függ. Végigmérni? Hisz férfiak. Az, hogy tiniket tapiznak, 40 és 50 évesektől is gusztustalan. Szóval a tapizás minden korban elítélendő. Viszont én pl, ha megnéz egy bácsi, rámosolygok, hadd nosztalgiázzon... (persze attól függ, én természetesen nem a "tipikusperverz" nézésre gondolok, csupán a "decsinoskiscsitri" nézésre)16/L

Huh, az a papos nagyon durva... :S

2009. szept. 11. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
túl sokat kísértenek
2009. szept. 11. 22:27
 7/10 anonim válasza:
100%

A végigmérős nagyapáknak vagy "agglegényeknek" mindig mosolygok s közben azt gondolom, rólam lecsúsztatok..

Rengeteg sportos, izmos és jóképű nagyapakoru ember van, akik hihetik, hogy megkapnak bárkit,de ugyanmár, keressenek a korukhoz méltó ugyanolyan jó nőt maguknak.

2009. szept. 13. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

velem már nem egyszer történt, hogy "tipikus perverz nézéssel" végigmértek, 50áves ember kiverte elöttem a f*rkát a villamoson... vannak ilyenek.

a legtöbbet jól leoltom, hogy "mivan, te sem láttál még ilyet, mi?!" nem ugy nézek ki mint az átlag, megszoktam, hogy néznek... :'D színes hajjal, meg teli piercingelten könnyű ezt mondani. :'D nézzenek, ingyen van, de azért.. a "tipikus perverz nézést" nem szeretem... :S

viszont aza papos nagyon nagyon durva!!!! én is jártam hittanra, és ilyet... anyám. igaz, hallottam már róla, hogy a papok molesztálják a fiatalokat, eddig azt hittem, kamu... :S

asd...

16/L

2009. szept. 13. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
49%

A papos vagyok...:D

Nem minden pap ilyen, sőt, oda is írtam, h. a másik viszont kifejezetten rendes, és jó a kapcsolat köztünk...Nem minden pap ilyen, neki is csak ilyen a mentalitása...Nem akarta meg.ugni, csak azt hitte, h. neki ezt is szabad, és nem pofátlan..Nem akart Ő bántani, csak nem vette magát észre...

2009. szept. 13. 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Jah, és nem azért írtam, h. elítéljétek a papságot, csak mondtam,h. velem ilyen is megtörtént...Alapjáraton nincs velük baj...De mindig belekeveredik 1-2 aki nem a legtökéletesebb.Szal nem akarom, h. elítéljétek a kat.vallást,és a papokat lenézzétek...köszi
2009. szept. 13. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!