Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kissé perverz nagypapákról?
Csaptam volna szájba...De vele nem tehettem meg, mert pap volt, és régen ismerem már, csak eddig nem voltam még vele sehol ennyi ideig...Nem hiába szokták mondani, h. lakva ismerszik meg az ember...:D Na tehát ennyi...Hány éves is vagy?
Előző voltam...:P 16/L
Hát attól függ. Végigmérni? Hisz férfiak. Az, hogy tiniket tapiznak, 40 és 50 évesektől is gusztustalan. Szóval a tapizás minden korban elítélendő. Viszont én pl, ha megnéz egy bácsi, rámosolygok, hadd nosztalgiázzon... (persze attól függ, én természetesen nem a "tipikusperverz" nézésre gondolok, csupán a "decsinoskiscsitri" nézésre)16/L
Huh, az a papos nagyon durva... :S
A végigmérős nagyapáknak vagy "agglegényeknek" mindig mosolygok s közben azt gondolom, rólam lecsúsztatok..
Rengeteg sportos, izmos és jóképű nagyapakoru ember van, akik hihetik, hogy megkapnak bárkit,de ugyanmár, keressenek a korukhoz méltó ugyanolyan jó nőt maguknak.
velem már nem egyszer történt, hogy "tipikus perverz nézéssel" végigmértek, 50áves ember kiverte elöttem a f*rkát a villamoson... vannak ilyenek.
a legtöbbet jól leoltom, hogy "mivan, te sem láttál még ilyet, mi?!" nem ugy nézek ki mint az átlag, megszoktam, hogy néznek... :'D színes hajjal, meg teli piercingelten könnyű ezt mondani. :'D nézzenek, ingyen van, de azért.. a "tipikus perverz nézést" nem szeretem... :S
viszont aza papos nagyon nagyon durva!!!! én is jártam hittanra, és ilyet... anyám. igaz, hallottam már róla, hogy a papok molesztálják a fiatalokat, eddig azt hittem, kamu... :S
asd...
16/L
A papos vagyok...:D
Nem minden pap ilyen, sőt, oda is írtam, h. a másik viszont kifejezetten rendes, és jó a kapcsolat köztünk...Nem minden pap ilyen, neki is csak ilyen a mentalitása...Nem akarta meg.ugni, csak azt hitte, h. neki ezt is szabad, és nem pofátlan..Nem akart Ő bántani, csak nem vette magát észre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!