Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ezekről a mellekről?

Figyelt kérdés

[link]

nem az enyém csak érdekel mi a véleményetek

2009. szept. 10. 20:58
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha elég normális vagy, meg nem nézhetsz ki annyira rosszul, szerintem van esélyed bepasizni. Akár a válaszolók közül is. ;)
2009. szept. 13. 14:12
 32/41 anonim ***** válasza:
pl velem:D
2009. szept. 13. 14:14
 33/41 anonim válasza:
fuuj
2009. szept. 13. 15:36
 34/41 anonim ***** válasza:
Szerintem mind a 2 képen szerelő mell egyszerűen csúnya :( Bocsi
2009. szept. 13. 15:56
 35/41 anonim ***** válasza:
Ne higgy az előzőeknek. Sose fogtak még női mellet szerintem. A Tiéd igenis szép, azon van mit simogatni. Míg az olyan kis hegyes, "hetyke" mellek hiába állnak úgy, mint a cövek, nem lehet rajtuk normálisan fogást találni, nem lehet még simogatni sem őket. Tapasztalatból beszélek, volt már néhány női mell a tenyeremben, de én továbbra is arra a fajtára szavazok, amilyen neked van. Az a legideálisabb.
2009. szept. 13. 18:59
 36/41 anonim ***** válasza:
2 és fél év alatt megújult az oldal,nincs konkrét kép
2012. jan. 7. 14:30
 37/41 A kérdező kommentje:
de ha olvasol a kommentek között, akkor megtalálod a saját melleimet is egy hozzászólásban képfeltöltés.hu
2012. jan. 7. 14:37
 38/41 anonim ***** válasza:

Annyira nem rossz de nem is jó.Túl nagy a mellbimbó és ahhoz képest,hogy nem valami nagy kicsit lóg is.Ez utóbbin szerintem rendszeres testedzéssel lehet segíteni,hogy egy kicsit feszesebb legyen.Nekem ez a véleményem.

Persze ízlések és pofonok...

2012. jan. 7. 14:44
 39/41 anonim ***** válasza:

Most hogy eltelt több mint két év, nem teszel fel új képet a melleidről? Kiváncsi lennék mit változott, és szerintem mások is :)

Amúgy azóta volt már pasid?

2012. jan. 7. 15:15
 40/41 Yamy válasza:

Ha ez a kép 16 éves korodban készült, akkor nem valami szép, sőt....

Nekem akkoriban az ilyen korú barátnőimnek feszes, kemény cickói voltak.

2012. jan. 7. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!