Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ezekről a mellekről?
Ha lepontoztok sem érdekel.
Mert szerintem mindkét mell csúnya.
A kérdés úgy szólt hogy mit gondolok? Akkor a válaszom, lóg, nagy a mellbimbó, elszakadt a bőr.
Nekem ez nem kívánatos. Bocs.
24/F
Először is: jól választottál - tényleg eléggé hasonlít rád... persze van közöttetek minimum 15 év meg néhány gyerek.
Az első képről az a véleményem, hogy ez egy átlagos, normális nő. Szoptatás alatt hirtelen megnőttek a mellei, utána pedig megereszkedtek kissé. Semmi különös - kicsit már elvirágzott.
Te viszont fiatal vagy - erre mondják, hogy "duzzad az élettől". Nem véletlen, hogy hirtelen ennyi fiú ugrott elő... :-) Nyugodt lehetsz: aki meglát téged, csak azzal lesz majd gondja, hogyan kap levegőt.
Azt viszont nem értem, miért gondolod azt, hogy ez nagy. Nem nagy - ennek a nőnek addig lehetett nagy, amíg szoptatott. Neked meg akkor lenne nagy, ha még legalább feleennyit nőne.
Én bevallom őszintén,hogy nekem ugyanilyen melleim vannak,bár nagyobbak azért:)Lehet fujjogni,nem tehetek róla,ilyen a genetikám,plusz a sok jojo megviselte,mert hol 46kg-os voltam hol 65,azért ez már a cici rovására megy,bár előtte is,most is lógnak.Nem tehetek róla,mellfelvarrásra pedig még nem jutottam el és valószínű nem is fogok mg jó darabig.Sok srác nem érti meg,amit már az egyik válaszadó is írt,hogy hiába a sok mellfeszesítő krém,ha egyszerűen egy cici nagyon nagy akkor lóg,lehet,hogy a playmateknek a szilikon szépen kerekedik,de ott is lehet látni,hogy kicsit lóg,ha nem is annyira mint itt a képen,de nekik előtte nem is 80/C-D volt:/
Az én párom szereti őket így is úgy is,nincs mese,ha nem tetszene neki,nem is engedném át neki őket:)Bár nemsokára ellenfele lesz..:)
25hetes kismama:)
nos akkor...az 1. képen látható nő nem tudom mennyi idős, de az ő mellei hasonlítottak a legjobban az enyémekre, ezért tettem be...aztán ott vagyok én 16 évesen a 85/B melleimmel, amiket rondának tartok/tartottam, mivel még barátom nem volt és nem is tetszettem senkinek, ezért fiú nem is mondott véleményt a melleimről (meg még senki sem) nem nagyon tudtam milyen a jó, és milyen a nem jó cici
csak a barátnőim kis hegyes mellei miatt gondoltam, hogy nekem ronda lógós és nagy...
kérek még válaszokat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!