Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fujj! Anális, orális szex! Mi a jó benne?
Egyetértek az előttem szólóval!
Mitől megalázó az, amit te magad is élvezel miközben csinálod?
Az előttem szólónak : XD hajrá XD
Jó is az orális szex, én megbolondítom vele a pasimat. :P
Az anális is.. :P Király!
Idióta...
Az orális szexben semmi k*rvás nincs, orális szex nélkül szexelni olyan, mint hust enni krumpli nélkül xD
Az anális szexet meg sokan ugyanugy élvezik mint a vaginálisat. Csak elsőre ugyanűgy fáj, mint a vaginális. :P
Anyukám!
Aztán majd csodálkozik ha elhagyják,mert lehet csak vele nem akarja csinálni a párja mert ennyire elenkezik.az orális teljesen átlagos,még az anális annyira nem de szerintem az meg csak idő kérdése és az ember egyszer bizti kipróbálja, és akkor dől el hogy bejön e neki, vagy nem.Még én sem próbáltam, félek mert a barátomé elég vastag, és meg félek a fertőzéstől, de amúgy nincs ellenvetésem.Az orálist pedig nagyon is szereteme:)
Egy jó tanács!Gondolj arra ha valamit akar a párod, és te meg tiltakozol, jobb ha megadod azt a lehetőséget hogy legalább kipróbáljátok, mert különben retteghetsz hogy máshova megy ezt megélni.Egy idő után már meg sem kér rá hogy próbáljátok meg mert rájön hogy felesleges,és odébbál.Ha teljesen nem de a szexuális örömöék biztos.Ha valaki a párját szereti szerintem minden jót megad neki.Nálunk mikor együtt vagyunk kikapcsol minden körülöttünk, és ha undorító ha nem ,még a menstruáció is elfelejtődik, és amit írta az egyik felhasználó előttem, hát igen olykor máshova is kerül belőle, és lazán megy a smár :D De hát mi a szex, ha nem ez!!!
ja de ha bocsi, nem olvastam ,kimaradt egy rész.Ha mind a ketten így látjátok a pároddal, hát azt meg sajnálom, mert ez tényleg arra vall, hogy még nem vagy elég érett a szexhez, csak a gyereknemzéshez.Hidd el vagy rájöttök, hogy ez így kevés,vagy soha nem tapasztaljátok meg az igazi élvezeteket...
Sok sikert az életben!!!
én is féltem tőle eleinte, kedves kérdező. az meg hogy szerinte olyan mintha utána magát szopná le, egyszerűen BAROMSÁG :DDD tök jó utána megcsókolni, érezni, hogy jólesett neki, látni a szemén a mosolygást, meg hogy szeret, és köszöni, hogy jót tettél vele. semmi undorító nincs benne, sokkalinkább odaadás. már ha nem alacsonyítjuk le ösztöni szintre...
16/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!