Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fujj! Anális, orális szex! Mi a jó benne?
De mi a megalázó az orális szexben??
Nekem semmi kifogásom az ellen h megcsókoljon szex után, nem undorodom saját magamtól. A legtöbb pasi igen is imádja és igényli az orális szexet tehát a hozzáálással lesznek még gondjaid.
1223-as vagyok
"a pasim is így gondolja"
Kövezzetek meg, de akkor tényleg nem értem a problémát.
Különben meg ha Isten azt akarta volna hogy az interneten osszuk az észt ethernet csatlakozó lenne a seggünk helyén, mi meg mégis itt vagyunk. Bár azt is lenne aki megdugná, basszus ha csinosan van kialakítva az aljzat, és a hölgy is élvezi még én is megfontolnám.
Nem tudom mi bajod igazán az orális szexel, csak arra tudok gondolni vagy te nem értesz hozzá vagy neked nem csinálták jól vagy mindkettő. Az a szex része. Pff mind1.
Az análisat én is undorítónak találom.
21/L
Te és a barátos sem szeretitek az orális szexet. Rendben Örülj, hogy megtaláltátok egymást az emberiség 0,5%-ban akik nem szeretik.
De nem mondd már meg nekem, hogy én mit szeressek és mit nem. Én nő vagyok, többgyerekes családanya, negyvenen felül és az orális és az anális szecet is szeretem, ugyanúgy mint a párom. Ez az én dolgom. A te szexuális életed a leírásod szerint úgy tökéletes ahogy van. Akkor meg minek foglalkozol ezzel?
Úristen, nem tudtam, hogy vannak még ilyen nők(?).
Szerintem neked mér érned kell. Fogalmad sincs arról, hogy miről is beszélsz, ráadásul ezzel a kijelentéseddel a többi nőt k.urváztad le, azokat akik csinálják, és ÖRÖMET szereznek a PÁRJUKnak.
És közlöm veled hogy a szánkat NEM csókolózásra találták ki, hanem a táplálék bevitelére. Érdekes, ha csókolózol a pároddal akkor nem zavar, hogy a nyála a szádba megy?
Istenem, bár ne is írtál volna ide...
G (24/F)
Ok.feltettél egy kérdést a te álláspontod szerint és én nem cseszegetni akarlak,de sztem elvárod ,h mindenki úgy gondolja ,mint ahogy te,különben nem írod kommentnek a következőt : "k.rváknak való adni is kapni is"(orálisra írtad) hát már bocsi,de hogy alkothatsz vélmenényt olyanokról,akik esetleg nem a te véleményeden vannak?Már bocsi,magamra veszem,mert én nem a te véleményeden vagyok,de köszi én nem vagyok egy k.rva attól még,h szeretem a páromat és megteszem neki azt,amit szeret,de sztem ezt rajtam kívül még mások is sértésnek vennék.Akkor minek kérdezed meg?
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!