Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tudnak orgazmust megélni ejakuláció nélkül?
Íme a megoldás:
Mielőtt elélveznél, guggolj le, ülj rá valamelyik sarkadra, úgy, hogy a sarkad pontosan a heréid és a végbélnyílásod közé essen. Ott fut ugyanis az ondóvezeték egy része. Ha azt elszorítod élvezés közben (tehát ránehezedik a sarkadra az a rész), akkor csak orgazmus lesz, spricc nem. Olyankor az ondó a húgyhólyagba ürül és majd a legközelebbi pisivel távozik.
Nyugodtan kipróbálhatja bárki, nem lesz semmi baja, de azért ne csináljátok így mindig.
Nekem már volt többször is. Amikor szeretkezek a partneremmel, mindíg kontrollálom magamat. Nem akarok a 3 perces férfiak közé tartozni. Nagyon oda kell figyelni és amikor az utolsó elötti pillanatban vagy akkor abba kell hagyni egy ki időre. Akkor csillapodik az izgalmi szintem és néhány percig ismét lehet teljes erővel dolgozni tovább... Ezt újra és újra el lehet játtszani. Néha azonban ,jobb kifejezés híjján : átesek a ló túloldalára. Egy töredék pillanattal később veszem ki és orgazmusom van de nincs kilövellés. Néha kifejezetten szeretem ezt mert utána jó ideig nem igazán izgatható a péniszem de mégis kőkemény. Ilyenkor lehet a legnagyobb befejezéseket produkálni a lánnyal... :D
Ha találsz valakit aki képes rá, tartsd meg mert az az férfi tud bánni a szerszámával. ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!