Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tudnak orgazmust megélni ejakuláció nélkül?
Igen. Én elég korán kezdtem az önkielégítést(9-10 évesen), amikor még nem is volt spermám. De orgazmus az persze volt. (Érdekesség egyébként, hogy már a pár hónapos baba is képes orgazmust átélni.)
Azonban mikor már termelődik ejakulátum, attól kezdve nem lehetséges úgy orgazmust elérni hogy az ne lövellne ki.
anélkül is lehet nagyon-nagyon jó - teljeskörű orgazmus
hogy jönne belőle - így néha még jobb is..
technika kérdése egyébként csak
fiú / lány a kérdező?
27 F
mikor érzed, hogy kilövöd - és kicsit visszatartod
aztán megint izgatod - aztán megint vissza - aztán megint előre hajrá
igy is ki lehet remekül elégülni
és nincs magömlés
Persze, de ahhoz rengeteg gyakorlás kell, és nagyon nem egyszerű... nekem még nem sikerült, se egyedül, hát még partnerrel...!
Ha esetleg valakit a technikája érdekel, itt egy link:
"amikor feláll, akkor hogy tudjátok eldönteni hogy pisi, vagy ondó jöjjön? Vagy ez egy lány számára felfoghatatlan?"
Nem felfoghatatlan. Álló farokkal nehéz pisilni, de nem azért mert nem tudjuk eldönteni, hogy mi jöjjön. Ugyanis csak a pisit tudjuk irányítani. Úgy mint te. Vissza tudjuk tartani, és kiengedni amikor kedvünk tartja. Bármikor. Az ondó kilövellés viszont nem így működik, ez nagyon ösztönös folyamat. Talán nem mondok újat azzal, ha azt mondom hogy CSAK (szexuális) izgatás hatására történik az ejakuláció, tehát nincs olyan hogy én most megyek WC-re és akkor azt mondom magamba, hogy "Heh na most kiürítem a spermaraktáram" és beleeresztem a WC-be. Ilyen nincs.
Az izgatás hatására az orgazmus bekövetkeztével, az ondó teljesen magától, akartunktól függetlenül kilövell.(egy bizonyos pont után) Tehát ez egy folyamat, amit tudatosan nem lehet irányítani egy ponton túl. Ha például érzem hogy hamarosan jön az orgazmus, és már nagyon közel vagyok hozzá, és elértem azt a pontot ami után már nincs visszaút, hiába hagyom abba az izgatást, az ondó ki fog jönni. (Közbe ha akarnék se tudnék pisilni, ennek biológiai oka van, amibe most hadd ne menjek bele...)
Szóval ezt úgy képzeld el, mint mikor tüsszentened kell. Ez is annyira ösztönös mint a tüsszentés. Van amikor még vissza tudod tartani, de egy bizonyos ponttól már nem, egyszerűen lejátszódik a folyamat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!