Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúk tudnak orgazmust...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk tudnak orgazmust megélni ejakuláció nélkül?

Figyelt kérdés
Nem anális izgatásra gondolok.
2009. szept. 9. 21:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
elvileg igen de nem beszéltem még senkivel akinek sikerült volna... meg egyáltalán... annak az a rendje hogy amikor jó jöjjön belőle a sperma... (nekem legalábbis...)
2009. szept. 9. 21:25
 2/18 anonim ***** válasza:

Igen. Én elég korán kezdtem az önkielégítést(9-10 évesen), amikor még nem is volt spermám. De orgazmus az persze volt. (Érdekesség egyébként, hogy már a pár hónapos baba is képes orgazmust átélni.)

Azonban mikor már termelődik ejakulátum, attól kezdve nem lehetséges úgy orgazmust elérni hogy az ne lövellne ki.

2009. szept. 9. 21:30
 3/18 anonim ***** válasza:

anélkül is lehet nagyon-nagyon jó - teljeskörű orgazmus

hogy jönne belőle - így néha még jobb is..

technika kérdése egyébként csak

fiú / lány a kérdező?

27 F

2009. szept. 9. 21:30
 4/18 anonim ***** válasza:

mikor érzed, hogy kilövöd - és kicsit visszatartod

aztán megint izgatod - aztán megint vissza - aztán megint előre hajrá

igy is ki lehet remekül elégülni

és nincs magömlés

2009. szept. 9. 21:32
 5/18 anonim válasza:

Persze, de ahhoz rengeteg gyakorlás kell, és nagyon nem egyszerű... nekem még nem sikerült, se egyedül, hát még partnerrel...!

Ha esetleg valakit a technikája érdekel, itt egy link:

[link]

2009. szept. 9. 21:34
 6/18 anonim ***** válasza:
igen, a barátomnak megy..csak azt mondja, hogy utána olyan fura érzése van. : D.
2009. szept. 9. 21:36
 7/18 anonim ***** válasza:
Persze, van olyan, hogy "száraz ejakuláció". Ilyenkor a pasi elmegy, de nem élvez el, nem jön ki semmi. Ilyen azoknál szokott lenni, akiknek nincs heréjük vagy elköttették az ondóvezetéküket. Illetve azok a nők is ilyet élnek át, akik pasivá operáltatták magukat és hormonokat szednek.
2009. szept. 9. 21:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Sose találkoztam még olyannal, aki tudott úgy elélvezni, de állítólag lehet.
2009. szept. 9. 22:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :D És olvastam valami régi kínai szexszövegben, hogy azt ajánlják hogy először ne annyira szép lánnyal csináljátok, mert akkor tovább tart és amúgy havonta csak egyszer-kétszer kéne kiengedni a spermátokat..... Bár lehet, hogy ez csak a kínaiakra érvényes :D És csak úgy mellesleg... ugye elvileg tudtok pisilni, amikor feláll, akkor hogy tudjátok eldönteni hogy pisi, vagy ondó jöjjön? Vagy ez egy lány számára felfoghatatlan?
2009. szept. 9. 23:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"amikor feláll, akkor hogy tudjátok eldönteni hogy pisi, vagy ondó jöjjön? Vagy ez egy lány számára felfoghatatlan?"

Nem felfoghatatlan. Álló farokkal nehéz pisilni, de nem azért mert nem tudjuk eldönteni, hogy mi jöjjön. Ugyanis csak a pisit tudjuk irányítani. Úgy mint te. Vissza tudjuk tartani, és kiengedni amikor kedvünk tartja. Bármikor. Az ondó kilövellés viszont nem így működik, ez nagyon ösztönös folyamat. Talán nem mondok újat azzal, ha azt mondom hogy CSAK (szexuális) izgatás hatására történik az ejakuláció, tehát nincs olyan hogy én most megyek WC-re és akkor azt mondom magamba, hogy "Heh na most kiürítem a spermaraktáram" és beleeresztem a WC-be. Ilyen nincs.

Az izgatás hatására az orgazmus bekövetkeztével, az ondó teljesen magától, akartunktól függetlenül kilövell.(egy bizonyos pont után) Tehát ez egy folyamat, amit tudatosan nem lehet irányítani egy ponton túl. Ha például érzem hogy hamarosan jön az orgazmus, és már nagyon közel vagyok hozzá, és elértem azt a pontot ami után már nincs visszaút, hiába hagyom abba az izgatást, az ondó ki fog jönni. (Közbe ha akarnék se tudnék pisilni, ennek biológiai oka van, amibe most hadd ne menjek bele...)

Szóval ezt úgy képzeld el, mint mikor tüsszentened kell. Ez is annyira ösztönös mint a tüsszentés. Van amikor még vissza tudod tartani, de egy bizonyos ponttól már nem, egyszerűen lejátszódik a folyamat.

2009. szept. 9. 23:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!