Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a barátom izgat, néha úgy érzem, hogy mindjárt bepisilek. Általában nyalásnál vagy ujjazásnál, mert még nem feküdtünk le egymással. Mi a baj, miért van ez, mit lehet tenni ellene? (mindig elmegyek előtte pisilni)
KÉPZELD!! nekem is ezvan, hogy mindig ugyérzem hogy pisilnem kell..:d és énis félek..:D
na pusz(K)
Hány? Éves? Vagy?
És persze hány éves volt a 'bunkó' aki beszólt? Ha 13 vagy ilyesmi akkor lehet, hogy simán fogalma sem volt róla hogy ez jó dolog. Amúgy egy nedves punci legalább olyan undorító mint 3 tonna aranyrúd.
Ne aggódj! Bepisilni biztosan nem fogsz. Velem is sokszor előfordul, de ez tényleg a közeli orgazmus jele. :) Ez ellen szerintem nem tudsz mit tenni. Én is pár hónap után mondhatom el magamról, hogy kezdek hozzászokni és átadni magam az élvezetnek.
A srác, aki ilyet mondott neked tényleg nagyon bunkó. És nagyon szerencsésnek mondhatod magad ha rendesen benedvesedsz(én sajnos nem sorolhatom magam a szerencsések közé) és ezt a barátodnak is értékelnie kell és örülni neki:) ez annak a jele, hogy jól csinálja amit csinál.
Az első együttléttel pedig annyi lenne a tanácsom, hogy ha úgy érzed hogy kellően felizgatott a barátod (ujjazás tanácsos mert azzal is tud tágítani) és elég nedves vagy akkor próbáljátok meg és kérd meg a barátodat hogy legyen lassú az elején. Nálam bejött:) Ha szeretitek egymást és a barátod is nagyon gyengéd és megbízol benne (és persze a nyugodt körülmények is fontosak) akkor biztosan nem fog fájni, maximum az elején picit kellemetlen lesz, de ez is el fog múlni.
Remélem tudtam segíteni.
25? Ebben az esetben neki bizony a *@#*% annyát!
Sok sikert a jelenlegi, normális fickóval!
22:16-os voltam, valamint 28 és F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!