Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor a barátom izgat, néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a barátom izgat, néha úgy érzem, hogy mindjárt bepisilek. Általában nyalásnál vagy ujjazásnál, mert még nem feküdtünk le egymással. Mi a baj, miért van ez, mit lehet tenni ellene? (mindig elmegyek előtte pisilni)

Figyelt kérdés
Attól félek, hogy egyszer tényleg be fogok pisilni.
2009. szept. 9. 20:20
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon rendesek vagytok és örülök, hogy ti is így látjátok. Nagyon gáz, mert régebben volt már az és még minidg zavar, mindig az jut eszembe, pedig már régen mással vagyok. Nem mondtam el a barátomnak, de el fogom neki, hátha az is segít, hogy tudja, hogy miért zavar ennyire.
2009. szept. 12. 22:03
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

KÉPZELD!! nekem is ezvan, hogy mindig ugyérzem hogy pisilnem kell..:d és énis félek..:D

na pusz(K)

2009. szept. 12. 22:11
 23/39 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok vele egyedül:) Attól félek, hogy ha először lefkeszem vele, nehogy akkor is csak erre tudjak gondolni. Senkivel nem fordult még elő, hogy bepisilt volna?
2009. szept. 12. 22:13
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem főleg akkor, ha a fiú van felül és a nyakába teszem a lábamat, akkor érzem ezt...ha rá gondolok is:D:P:)
2009. szept. 12. 22:14
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Hány? Éves? Vagy?

És persze hány éves volt a 'bunkó' aki beszólt? Ha 13 vagy ilyesmi akkor lehet, hogy simán fogalma sem volt róla hogy ez jó dolog. Amúgy egy nedves punci legalább olyan undorító mint 3 tonna aranyrúd.

2009. szept. 12. 22:16
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
szex petting előtt elmész pisilni :D ennyi titok:D nálam bevált ;)
2009. szept. 12. 22:19
 27/39 A kérdező kommentje:
Jó ez a hasonlat:) Én 20 voltam akkor, ő 25, és nem az a tapasztalatlan pasi... azóta 3 év telt el, de még mindig eszembe jut sokszor. Gáz, mi...?
2009. szept. 12. 22:20
 28/39 A kérdező kommentje:
Mindig elmegyek előtte pisilni, ezt írtam a kérdésben is. De mégis úgy érzem.
2009. szept. 12. 22:21
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! Bepisilni biztosan nem fogsz. Velem is sokszor előfordul, de ez tényleg a közeli orgazmus jele. :) Ez ellen szerintem nem tudsz mit tenni. Én is pár hónap után mondhatom el magamról, hogy kezdek hozzászokni és átadni magam az élvezetnek.

A srác, aki ilyet mondott neked tényleg nagyon bunkó. És nagyon szerencsésnek mondhatod magad ha rendesen benedvesedsz(én sajnos nem sorolhatom magam a szerencsések közé) és ezt a barátodnak is értékelnie kell és örülni neki:) ez annak a jele, hogy jól csinálja amit csinál.

Az első együttléttel pedig annyi lenne a tanácsom, hogy ha úgy érzed hogy kellően felizgatott a barátod (ujjazás tanácsos mert azzal is tud tágítani) és elég nedves vagy akkor próbáljátok meg és kérd meg a barátodat hogy legyen lassú az elején. Nálam bejött:) Ha szeretitek egymást és a barátod is nagyon gyengéd és megbízol benne (és persze a nyugodt körülmények is fontosak) akkor biztosan nem fog fájni, maximum az elején picit kellemetlen lesz, de ez is el fog múlni.

Remélem tudtam segíteni.

2009. szept. 12. 23:07
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

25? Ebben az esetben neki bizony a *@#*% annyát!

Sok sikert a jelenlegi, normális fickóval!

22:16-os voltam, valamint 28 és F

2009. szept. 12. 23:30
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!