Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor a barátom izgat, néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a barátom izgat, néha úgy érzem, hogy mindjárt bepisilek. Általában nyalásnál vagy ujjazásnál, mert még nem feküdtünk le egymással. Mi a baj, miért van ez, mit lehet tenni ellene? (mindig elmegyek előtte pisilni)

Figyelt kérdés
Attól félek, hogy egyszer tényleg be fogok pisilni.
2009. szept. 9. 20:20
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Egyszer már egy kicsit betette, de fájt és inkább hagytuk. De ő mindig szeretné, amikor látja, hogy mennyire élvezem amúgy. Lehet, hogy hagyom legközelebb:) Nagyon fáj elsőre? Tényleg, egy fiú nem tartja undorítónak ha egy lány nagyon nedves lesz?
2009. szept. 9. 21:16
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
egyénenként függő hogy kinek mennyire fáj. tapasztalatom szerint a fiúkat inkább izgatja ha egy lány jó nedves, mert akkor tudják, hogy valamit jól csinálnak:)
2009. szept. 9. 21:19
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

dehogy tartja undorítónak ne viccelj :) az a jó, ha nedves vagy :)

amúgy nekem egyáltalán nem fájt elsőre. de ez egyénfüggő:)

2009. szept. 9. 21:20
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, dehogy tartják undorítónak!! És ne aggódj, nem fogsz bepisilni, az csak inger! Minél jobban nedvesedsz, annál kisebb a fájdalom esélye!
2009. szept. 9. 21:36
 15/39 A kérdező kommentje:
És hogy fáj kevésbé, ha felizgat egy kicsit és rögtön akkor teszi be vagy ha már majdnem jön a pisilős érzés és megvárjuk azt? Mikor érdemes?
2009. szept. 9. 21:37
 16/39 A kérdező kommentje:
Egyik pasim beszólt, amiért a kezére élveztem egy kicsit (simogatott ott és én már nagyon nedves voltam) és azóta félek, hogy mást is zavar esetleg. Akkor csak ő volt bunkó?
2009. szept. 9. 21:39
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezért beszólt Neked, az nagyon bunkó volt! A legjobb dolog, ha egy lány annyira élvezi a kényeztetést, hogy teljesen nedves a puncija! Nekem, az sem lenne undorító, ha bepisilnél, de nem pisilni fogsz, hanem az élvezettől lesz nagyon nedves a puncid! Fiú vagyok.
2009. szept. 10. 08:17
 18/39 A kérdező kommentje:
Évek óta bennem van ez a mondat és nagyon félek, hogy mást is zavarni fog. Jó, hogy azt írjátok, hogy nem baj, ez kicsit segít.
2009. szept. 10. 13:46
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Az a bizonyos srác, aki ezt mondta neked, nemcsak hogy nagyon bunkó volt, de lövése sem volt a lányokról/nőkről. Ne aggódj, a fiúk szeretik, ha egy nő elég nedves.
2009. szept. 10. 20:37
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Szegénykém, osztom a többiek véleményét!!! Próbáld elfelejteni azt a bunkó, tudatlan f..szfejet!!!
2009. szept. 12. 21:59
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!