Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Többedik próbálkozásra sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többedik próbálkozásra sem sikerült a barátomnak behatolnia, mert annyira fájt. (első alkalom lenne) Érdemes nőgyógyászhoz fordulnom, lehet ez orvosi gond?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 18:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem. Semmi bajod nincs, csak nagyon rágörcsöltél. Ha a továbbiakban is így folytatod, akkor ugyanilyen nehéz és fájdalmas lesz minden egyes behatolás. Nekem negyedik alkalomra nem fájt, de én mindíg nagyon el voltam lazulva.
2009. szept. 9. 18:49
 2/18 A kérdező kommentje:
Hogy tudnék mégjobban ellazulni? szerintem nem vagyok görcsös és csak kicsit félek. És nagyon nedves vagyok mindig, szinte folyik belőlem.
2009. szept. 9. 18:51
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
hasis
2009. szept. 9. 18:53
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, változó, hogy kinek mennyire fáj. Szerintem próbálkozzatok még és egy két alkalom után biztos könnyebben fog menni.
2009. szept. 9. 19:00
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mi úgy csináltuk,hogy úgymond "gyakoroltunk".ráültem,és kicsit bedugtam.utána probáltam kicsit mégjobban.többszöri alkalommal.mármint nem úgy hogy készültünk a szexhez.tök jó volt a tudat is hogy rajta ülök:D
2009. szept. 9. 19:24
 6/18 anonim ***** válasza:
Attól függően, hogy mennyire bírod igyál kis alkoholt, csak annyit, hogy ellazulj.
2009. szept. 9. 19:45
 7/18 anonim ***** válasza:
Ujjazni szokott előtte a barátod? mert lehet azzal jobb lenne... ha úgy sem jó akkor nem tudom mi lehet a baj :s
2009. szept. 9. 21:25
 8/18 A kérdező kommentje:
Igen, de csak egy ujja fér be. Kettővel egyszer próbálta és nem ment. Ujjazásnál nagyon nedves leszek, de ha be akarja tenni, akkor szinte teljesen "bezáródok".
2009. szept. 9. 21:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Ma újra próbálkoztunk, de nem sok eredménnyel:(((((
2009. szept. 10. 20:11
 10/18 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok,de szerintem nincs mitől félj.
2009. nov. 4. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!