Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávezetni? (több info lent)
Figyelt kérdés
Hello mindenkinek!A helyzet az,hogy van az ált. sulis exem , már nem járunk semmi,de szokot olyan lenni,hogy házibuliba,vagy ha kettesbe vagyunk és unatkozunk.Akkor ilyen egy kicsit elvagyunk egymással(ölelkezés,smár hasonlók). A kérdés,hogy hogyan tudnám rávezetni arra,hogy ilyen jól érzős bulikba vagy szabad időbe lehetne valami több is(petting esetleg szex) erre kellene szépen ösztönözni vagy kicsir ágerjeszteni a témára,de úgy hogy én ne legyek szexmániás köcsög állat :P . Ötletek?(Én 21 vagyok a csaj 20)2009. szept. 7. 17:21
1/2 anonim válasza:
Szerintem smárolás után nyugodtan rákérdezhetsz, hogy nincs-e kedve folytatni a "dolgot" máshol? Tudni fogja hogy nem arra gondolsz, hogy máshol smároljatok, hanem tovább akasz lépni! Ha azt mondja igen, akkor hajrá! :)
Ha nem ,akkor se addd fel!Előbb - utóbb csak belemegy, hiszen tuti nem vagy közömbös neki! És nem egy visszafogott, szolid csaj lehet ha a smárban, tapiban ennyiszer benne van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!