Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akkor én most bisex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor én most bisex vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és az utóbbi időben azt vettem észre, hogy változtam egy picit... El-el gondolkozom néha, hogy milyen lenne egy lánnyal smárolni. Ha önkielégítésre van szükségem, akkor "segítségnek" történeteket szoktam olvasni, és inkább a leszbis dolgok amik felcsigáznak. Ne értsétek félre: SOHA nem járnék lánnyal, csak kíváncsi vagyok. Vagy nem tudom.
2009. szept. 7. 16:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sziia :)

Én is 15éves vagyok, másfél éve van barátom.

de az utóbbi időben 4 lánnyal smároltam már.. és én is kiszeretném próbálni milyen puncit nyalni. és szerintem ki is fogom :D csak megint bekell inni, és csajos bulit tartani. :D

Szerintem te is próbált ki h csajos bulit szervezel, és elhivsz olyan barátnőidet akik vehetők az ilyenre. Legyen pia, jókedv és mehetnek a dolgok.:D Fiatal vagy.. szerintem egy két merész dolgot kikell próbálni :D utánna meg ne állj ott 30évesen h nem csináltál semmi izgalmasat az életedben ;)

2009. szept. 7. 20:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
lányok, hívjatok el egy "csajos" bulira és nem bánjátok meg. :P
2009. szept. 7. 23:31
 13/14 anonim válasza:

99% hetero vagy :D

én smároltam már 2 lánnyal és pasikkal is. A pasi jobb volt de a lányokkal se volt rossz.:) Szerintem természetes az ,hogy kíváncsi vagy.

L/14

2010. ápr. 3. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:

a csajos buliban én is benne lennék! ;)

egyébként nem vagy biszex,én is felizgulok a szép csajokra a filmekben.És én is kipróbálnám lánnyal...:)

21/L

2010. ápr. 4. 09:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!