Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én most bisex vagyok?
Sziia :)
Én is 15éves vagyok, másfél éve van barátom.
de az utóbbi időben 4 lánnyal smároltam már.. és én is kiszeretném próbálni milyen puncit nyalni. és szerintem ki is fogom :D csak megint bekell inni, és csajos bulit tartani. :D
Szerintem te is próbált ki h csajos bulit szervezel, és elhivsz olyan barátnőidet akik vehetők az ilyenre. Legyen pia, jókedv és mehetnek a dolgok.:D Fiatal vagy.. szerintem egy két merész dolgot kikell próbálni :D utánna meg ne állj ott 30évesen h nem csináltál semmi izgalmasat az életedben ;)
99% hetero vagy :D
én smároltam már 2 lánnyal és pasikkal is. A pasi jobb volt de a lányokkal se volt rossz.:) Szerintem természetes az ,hogy kíváncsi vagy.
L/14
a csajos buliban én is benne lennék! ;)
egyébként nem vagy biszex,én is felizgulok a szép csajokra a filmekben.És én is kipróbálnám lánnyal...:)
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!