Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én most bisex vagyok?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és az utóbbi időben azt vettem észre, hogy változtam egy picit... El-el gondolkozom néha, hogy milyen lenne egy lánnyal smárolni. Ha önkielégítésre van szükségem, akkor "segítségnek" történeteket szoktam olvasni, és inkább a leszbis dolgok amik felcsigáznak. Ne értsétek félre: SOHA nem járnék lánnyal, csak kíváncsi vagyok. Vagy nem tudom.2009. szept. 7. 16:47
1/14 anonim válasza:
nemvagy.csak kiváncsi vagy.probáld ki bnöddel hogy milyen
2/14 A kérdező kommentje:
Dehát hogyan, senkise ilyen beálítottságú, és mindenki megveti barátnőim között ezt. Szerintük gusztustalan. (Mondjuk ők még szüzek, és még a legtöbbnek pasija se volt)
2009. szept. 7. 17:13
3/14 anonim válasza:
Szijja én egy 15 éves lány vagyok még szűz de valahogy én is felizgulok a lányokra :S De nem tartom magamat bisexnek sőt megvetem, de valahogy még is felizgat ahogyan kettő lány... Eccer kiprobálnám mien lehet punc*t nyalni. biztos istenii :)
4/14 bamboochatheone válasza:
17:20!
Úgyvan...de azért a falloszomat se rossz nyalakodni...:D
5/14 anonim válasza:
18 éves lány vagyok, tényleg jó puncit nyalni:D
Egyébként ha nem járnál lánnyal, akkor valszeg nem vagy biszex, csak kíváncsi, tinikorban ez gyakori.
6/14 anonim válasza:
én 16 vagyok fiú rühellem a meleg fiúkat, de kiprobáltam a f@sz szopást , és jó dolog, de ennyi csak proba, szerintem probáld ki
7/14 anonim válasza:
Én is sokat gondolkoztam már ezen, de hidd el tök normális. :) Én is szívesen kipróbálnám egyszer egy lánnyal... valószínűleg sort kerítek majd rá.
18/L
8/14 anonim válasza:
Nem vagy bisex! Ez teljesen normális! Engem is felizgat, főleg ha két nő csinálja, vmikor ilyenre masztizok! Szerintem ez teljesen normális! Én nem is nunit nyalnék szívesen, hanem női mellett nyalnék, nyomkodnék, tapiznák legszívesebben!
De már ábrándoztam arról is, hogy műpénisszel jól megb*szok vkit!
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) most megnyugodtam:)
2009. szept. 7. 19:07
10/14 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok...csak én ki is szeretném próbálni lánnyal :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!