Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan 15 éves csajokról, akik isznak, cigiznek, és azt sem tudják megmondani, hogy hány pasival feküdtek már le?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 14:17
31/34 anonim válasza:
nagy fa rövid kötél és felakasztanám őket
32/34 anonim válasza:
én dohányzom... sok pasim volt, élvezem az életet... 1 pasival feküdtem le... össz vissz.. eddig! gyűlölöm az előítéleteket... 16/L
33/34 anonim válasza:
" Jó estét csinálok! Megjöttek a fehérmájú kislányok..."
Mirigy nóta! Pont erről szól! Érdemes meghallgatni!
34/34 anonim válasza:
Minek ez a sok előítélet? Én 15évesen feküdtem le az első komolyabb pasimmal, 1 évig voltunk együtt. Utánna még volt egy tartósabb kapcsim, majd ugy hozta az élet hogy mostanra 10 pasival feküdtem le. És nincsenek betegségeim..nem volt még abortuszom se. Megvolt a magamhoz való eszem mindig. És igen szoktam inni is hétvégenként, és cigizek is(bár szeretnék már leszokni). És mégis teljesen normális lány maradtam. Jól tanultam, most érettségiztem , és szeptembertől kezdem az egyetemet.Mikor kezdje kiélni magát az ember ha nem ezekben az években szerintetek? Én kiéltem magam, és mostanra van egy komoly kapcsolatom, szerelmes vagyok, és hosszútávra tervezek vele. 18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!