Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan 15 éves csajokról, akik
isznak, cigiznek, és azt sem tudják megmondani, hogy hány
pasival feküdtek már le?
Undorítóak. A társadalom söpredéke( kis tulzással) csak kár, hogy manapság ők többen vannak. 16/F
2009. szept. 7. 14:20
En mar nem is talalok szavakat, de mar nem is keresem.
ha nekik ez a jo, hat csinaljak...az ok eletuk, ugy b.sszak el ahogy elakarjak...
19-L
2009. szept. 7. 14:21
nem sok,20éves korára lesz 2-3 gyereke,szakadt göncökbe fog járni,kiélt vén feje lesz,az én adómból(is)fog megélni,normális munkája sosem lesz,általában ütni -vágni fogják a pasijai,ilyesmi...
2009. szept. 7. 14:21
Hát ide inkább nem írnám le pontosan, de biztos lehetsz benne nem valami jó a véleményem az ilyen lányokról. Miért kell már 15 évesen ku*vát csinálniuk magukból?
2009. szept. 7. 14:24
14.21-esnek..nem mindegyiknek lesz 20 évesen gyereke..A legtöbbnek akkor fogja az orvos finoman elmondani,hogy HÍV fertőzött lett,és nem fog sokáig élni...akkor már késő lesz nekik bármiben is gondolkodni...Csak azt nem tudom,hogy ilyen esetben sajnálnom kéne őket??tényleg fogalmam sincs..
2009. szept. 7. 14:26
Hát mindenki maga életének a kovácsa.. Aki ezt az életet válassza magának, az valószínüleg úgy érzi neki ez az élet a jó.. Persze 18,19 évesen mikor érni kezd az eszük, akkor jönnek sirni, hogy ők mindenkinek csak szexre kellenek és senki nem veszi komolyan őket.. És persze ez csak a jobbik változat.. Van akinek 18,19 éves korában már van egy, vagy két gyereke, és egyedül neveli, jobb esetben pedig vele van a pasi is de csak kényszerből és nem szerelemből.. Ez pedig boldogtalanságot jelent egy életre, ami persze az a szegény gyerek életére is kihat...
2009. szept. 7. 14:28
Végülis azt csinál amit akar, vagy elcseszi az életét vagy nem, semmi sem garancia semmire. Van aki 15 évesen cseszi el, van aki 28 évesen. Még az sem garancia a kudarcra ha iszik vagy változatos a szexuális élete, mindenki változhat.
A véleményem az róluk hogy én nem így élném az életem, de ha ő így akarja akkor ki vagyok én hogy elítéljem ezért?
2009. szept. 7. 14:40
az a véleményem, hogy nem tudnak számolni. xD
2009. szept. 7. 14:41
9/34 A kérdező kommentje:
Egyik csajjal beszélgettem msn-en, és ma azt írta, hogy leku.váztam. Emlékezetem szerint konkréttan nem írtam neki ilyet. Kiírtam ide a kérdést, és elküldtem neki a linket, mit gondoltok, hogy reagált?
Nagyon nem szeretném, ha ilyen lányom lenne. Szerintetek a szülők hány %-ban tehetnek róla, hogy ha a kedvenckéjük ilyen?
Undorítóak és szánalmasak. És negem néznek le, mert én még nem próbáltam ki 20 fiúval, nem ittam, nem fetrengtem a hányadékomban tehát más vagyok mint ők... Pedig ők a szánalomra méltóak.
2009. szept. 7. 15:45