Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem élveztem a szexet. Mit tegyek? Adjam fel, ne is gondoljak rá, vagy próbálkozzak tovább? (Konkrétumok lent, olvassátok el! )
20 éves egyetemista fiú vagyok, eddig soha nem volt barátnőm, nem is lesz. Eddig csak prostituáltakkal voltam (ezután is csak velük leszek), és ezek az élmények inkább negatívak, mint pozitívak voltak (most természetesen nem a lányokat hibáztatom). Elég gátlásos, zárkózott voltam mindig is, ezek után meg pláne, plusz még e három "élmény" (trauma?) még azt is előidézte bennem, hogy (talán) már félek is a szextől, egyre kevésbé kívánom, vágyok rá. Úgy gondolom, szépen lassan kiégtem, már régen gyűlölöm azokat akik élvezik a szerelmet, szexet, életet. Szóval mit tegyek? Adjam fel, ne is gondoljak rá, vagy próbáljak meg pozitívan hozzá állni?
Kösz a választ! (Ha lesz.)
Ui.: légyszi azzal ne jöjjetek, hogy "szerezz magadnak egy csajt!" meg stb., ezek számomra teljesen használhatatlan tanácsok. A kérdést (kérést) úgy értelmezzétek, hogy ezután is CSAK prostikkal leszek. Ezt vegyétek figyelembe a tanácsadásnál.
Ja, és még valami: nem kell szapulni a lányokat, ők semmiről sem tehetnek.
Mennyi marhaságot írtatok össze!
Nincs semmilyen test hibám. Nem vagyok se púpos, se tolószékes, se félkezű, nincs szájpadhasadékom, nem volt balesetem, amiből hegeket "örököltem" volna.
Miért számítok kizárólag prostik "szeretetére"? Mert tudom, hogy nem lesz barátnőm, többek között azért, mert nem vagyok egy kigyúrt állat, mert nem szólítok le senkit és most már kiderült, hoyg "hisztis" viselkedésem is taszító. Tudom, hogy nem én vagyok az, akire a (mai) lányok vágynak. Errre miből jöttem rá? Onnan, hogy nyitott szemmel járok a világban...
Átolvastam a az írásaimat, és még mindig nem látom, hogy "de miért pont nekem nem lehete barátnőm???" stílusú mondatokkkal HISZTIZTEM volna.
De midegy, ha így érzitek, hát legyen...
Egyébként kissé elkanyarodtunk a kérdésemtől, kérném, hogy lehetőleg térjünk vissza diskurzus indító mondatra.
És az ilyen "hajrá, hajrá, gyerünk, gyerünk!" mondanivalójú válaszokra sincs szükségem mint az utolsó. (Bocs, de ha akarnék is barátnőt, akkor sem szeretném, ha a másik fél felém irányuló vonzalmának alapja az legyen, hogy "jobb úgy sem lesz, akkor ezt kell szeretni"...)
Nekem sincs már évek óta barátnőm, sőt egy "normális" kapcsolatom sem volt és nem is dugtam még.
Én is úgy gondolom, hogy soha többé már nem lesz Nekem sem csajom, Én is rohadt pesszimista vagyok, de Te MINDENT felül múlsz.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!