Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Soha nem élveztem a szexet....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem élveztem a szexet. Mit tegyek? Adjam fel, ne is gondoljak rá, vagy próbálkozzak tovább? (Konkrétumok lent, olvassátok el! )

Figyelt kérdés

20 éves egyetemista fiú vagyok, eddig soha nem volt barátnőm, nem is lesz. Eddig csak prostituáltakkal voltam (ezután is csak velük leszek), és ezek az élmények inkább negatívak, mint pozitívak voltak (most természetesen nem a lányokat hibáztatom). Elég gátlásos, zárkózott voltam mindig is, ezek után meg pláne, plusz még e három "élmény" (trauma?) még azt is előidézte bennem, hogy (talán) már félek is a szextől, egyre kevésbé kívánom, vágyok rá. Úgy gondolom, szépen lassan kiégtem, már régen gyűlölöm azokat akik élvezik a szerelmet, szexet, életet. Szóval mit tegyek? Adjam fel, ne is gondoljak rá, vagy próbáljak meg pozitívan hozzá állni?

Kösz a választ! (Ha lesz.)

Ui.: légyszi azzal ne jöjjetek, hogy "szerezz magadnak egy csajt!" meg stb., ezek számomra teljesen használhatatlan tanácsok. A kérdést (kérést) úgy értelmezzétek, hogy ezután is CSAK prostikkal leszek. Ezt vegyétek figyelembe a tanácsadásnál.

Ja, és még valami: nem kell szapulni a lányokat, ők semmiről sem tehetnek.

2009. szept. 7. 10:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak egy pszichológus tud neked segíteni!
2009. szept. 8. 16:25
 12/32 A kérdező kommentje:

Mennyi marhaságot írtatok össze!

Nincs semmilyen test hibám. Nem vagyok se púpos, se tolószékes, se félkezű, nincs szájpadhasadékom, nem volt balesetem, amiből hegeket "örököltem" volna.

Miért számítok kizárólag prostik "szeretetére"? Mert tudom, hogy nem lesz barátnőm, többek között azért, mert nem vagyok egy kigyúrt állat, mert nem szólítok le senkit és most már kiderült, hoyg "hisztis" viselkedésem is taszító. Tudom, hogy nem én vagyok az, akire a (mai) lányok vágynak. Errre miből jöttem rá? Onnan, hogy nyitott szemmel járok a világban...

2009. szept. 9. 09:35
 13/32 anonim ***** válasza:
82%
jé:D biztos van olyan csaj akinek pont te vagy az esete..mennyi minden kimarad így az életedből úristen..
2009. szept. 9. 13:56
 14/32 anonim ***** válasza:
58%
Heló én írtam, hogy a lányok hánynak a rinyálós pasiktól. Rohadtul szánalmas vagy, remélem tudsz róla.
2009. szept. 9. 17:21
 15/32 anonim ***** válasza:
44%
előző +1. nem azért nem kellesz senkinek mer nem vagy kigyúrt, hanem mer csak sajnálod és sajnáltatod magad. akkor meg is érdemled.
2009. szept. 9. 17:52
 16/32 anonim ***** válasza:
80%
NApok óta nyomon követem valami miatt ezt a "csatát"... Örülök, hogy kiderült, hogy nincs különösebben komoly testi fogyatékosságod. A "hisztit", már ha az önbizalomhiányt annak lehet nevezni, az ember "kinövi". (hozzátenném, a kérdező még csak 20 éves, ami a fióknál még nem annyira az érettség éve, a lányoknál inkább....) Igazából nem tudok válaszolni egy fel sem tett kérdésre, mert kérdésed nemigen van... CSak megjegyezném: 30 éves BOLDOG feleség vagyok, a férjem nem kigyúrt, bár itthon súlyzózik, de ő nem lesz soha kigyúrt alkat. Félénk volt és visszahúzódó ha a NŐ, mint olyan szembejött vele. DE végtelenül UDVARIAS, ELŐZÉKENY ÉS KEDVES? nem mellesleg okos (írtad, h egyetemista vagy, tehát buta te sem lehetsz). És lehet, hogy úgy tűnik, főleg BP-en, hogy ez, aki vagy, nem divat, de hidd el, mi NŐK (nem a nyafi plázacicákról beszélek), nem bukunk az OLyan pasikra, amilyen hála istennek, te sosem leszel, ne is törekedj rá.Persze mindenkinek vannak hibái, de ismerkedj, járj emberek közé normális helyekre, és nem feltétlenül tanácsolnám, hogy csajozz be, inkább ISMERKEDJ, ismertsd meg magad. HA megismernek, megszeretnek, ha megszeretnek, megkívánnak, ha megkívánnak, akkor te is kívánsz majd, no és ez az igazi szép SZERETKEZÉS, és nem szex... Kicsit hosszú lettem. Bocs. Lehet lepontozni, akinek úgy tetszik.
2009. szept. 10. 09:06
 17/32 A kérdező kommentje:

Átolvastam a az írásaimat, és még mindig nem látom, hogy "de miért pont nekem nem lehete barátnőm???" stílusú mondatokkkal HISZTIZTEM volna.

De midegy, ha így érzitek, hát legyen...

Egyébként kissé elkanyarodtunk a kérdésemtől, kérném, hogy lehetőleg térjünk vissza diskurzus indító mondatra.

És az ilyen "hajrá, hajrá, gyerünk, gyerünk!" mondanivalójú válaszokra sincs szükségem mint az utolsó. (Bocs, de ha akarnék is barátnőt, akkor sem szeretném, ha a másik fél felém irányuló vonzalmának alapja az legyen, hogy "jobb úgy sem lesz, akkor ezt kell szeretni"...)

2009. szept. 13. 11:40
 18/32 anonim ***** válasza:
82%
hát te egy féreg vagy. undorító. vágd fel az ereidet kb ennyit is érsz. basszus belegondoltatok tényleg ilyenekből leszenk az ilyen nőket, gyerekeket elrablók és minden csúnyaságot csinálók... FORDULJ FEL!
2009. szept. 13. 11:56
 19/32 anonim ***** válasza:
75%

Nekem sincs már évek óta barátnőm, sőt egy "normális" kapcsolatom sem volt és nem is dugtam még.

Én is úgy gondolom, hogy soha többé már nem lesz Nekem sem csajom, Én is rohadt pesszimista vagyok, de Te MINDENT felül múlsz.

22/F

2009. szept. 13. 12:17
 20/32 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, miért kell általánosítanod, hogy minden nő a kigyúrt állatokra bukik. nekem kimondottan azok a ffiak az eseteim, akiknek van valami defektje. minden eddigi nagyobb szerelmem a barátnőim meg a környezetem szerint "ronda" volt és értetlenül állnak ez előtt, mivel szerintük egy jó megjelenésű nő vagyok és "jobbat érdemlek". ilyenkor mondom nekik, hogy sorry, nekem ez kell. utálom a kigyúrt, szolis, szőrtelenítős faszacsávókat, komolyan mondom neked, ha utánam hajítanák ezeket, se kellenének. azt írod, hogy nyitott szemmel jársz, és abból következtetsz erre, hogy a nőknek ilyen ffi kell. elárulom, hogy tévedsz. a plázap.csáknak valóban az ilyenek kellenek, de te meg gondolom nem ilyen nőt akarsz. azt ajánlom, becsüld meg magad annál jobban, minthogy prostikhoz jársz és tényleg fejezd be azt a rívást.
2009. szept. 13. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!