Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Soha nem élveztem a szexet....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem élveztem a szexet. Mit tegyek? Adjam fel, ne is gondoljak rá, vagy próbálkozzak tovább? (Konkrétumok lent, olvassátok el! )

Figyelt kérdés

20 éves egyetemista fiú vagyok, eddig soha nem volt barátnőm, nem is lesz. Eddig csak prostituáltakkal voltam (ezután is csak velük leszek), és ezek az élmények inkább negatívak, mint pozitívak voltak (most természetesen nem a lányokat hibáztatom). Elég gátlásos, zárkózott voltam mindig is, ezek után meg pláne, plusz még e három "élmény" (trauma?) még azt is előidézte bennem, hogy (talán) már félek is a szextől, egyre kevésbé kívánom, vágyok rá. Úgy gondolom, szépen lassan kiégtem, már régen gyűlölöm azokat akik élvezik a szerelmet, szexet, életet. Szóval mit tegyek? Adjam fel, ne is gondoljak rá, vagy próbáljak meg pozitívan hozzá állni?

Kösz a választ! (Ha lesz.)

Ui.: légyszi azzal ne jöjjetek, hogy "szerezz magadnak egy csajt!" meg stb., ezek számomra teljesen használhatatlan tanácsok. A kérdést (kérést) úgy értelmezzétek, hogy ezután is CSAK prostikkal leszek. Ezt vegyétek figyelembe a tanácsadásnál.

Ja, és még valami: nem kell szapulni a lányokat, ők semmiről sem tehetnek.

2009. szept. 7. 10:50
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem te magad megválaszoltad a kérdésed.Amég érzelem nlkül csinálod nem is fogod élvezni.Megkérdezhetem mi annak az oka h.csak prostikkal??
2009. szept. 7. 10:56
 2/32 anonim ***** válasza:
82%

"szerezz magadnak egy csajt!" meg stb., ezek számomra teljesen használhatatlan tanácsok"

azt akarom kérdezni az miért használhatatlan hogy szerezz 1 csajt ? ennyire félénk vagy ?

2009. szept. 7. 10:59
 3/32 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyen hülye gyerekekből lesznek a nőket erőszakoló, gyilkoló sorozatgyilkosok...
2009. szept. 7. 11:19
 4/32 anonim ***** válasza:
82%
Először is! K.rvával azért nem élvezed, mert nem nedves a p.ncija egyrészt, másrészt meg nem izgat téged sem fel. Az max arra jó hogy nincs kedved kiverni van felesleges 5 ezer forintod pl. Szóval szexet élvezni úgy lehet hogy felizgul mindkét fél normálisan. Mégha alkalmi kapcsolatokat keresel is valami szexrandin akkor úgy talán lehet. Én azt javasolnám hogy ismerkedj és ha lenne barátnőd akkor lehetne élvezni a szexet, persze az nem úgy működik hogy megismerkedtünk és egyből. Éppen az hogy amikor megkívánnátok egymást utána lehetne élvezni.
2009. szept. 7. 11:30
 5/32 anonim ***** válasza:
86%
Miért leszel CSAK prostituáltakkal? Miért nem vonzanak a korodbeli, szép, okos, vonzó, kedves lányok? Nem vágysz a szerelemre, a szeretre, törődésre?
2009. szept. 7. 11:39
 6/32 A kérdező kommentje:

Hogy miért prostikkal? A bicskanyitogató válasz: csak.

Bővebben: tisztában vagyok a hátrányaimmal és erősségeimmel (nem mondom meg, melyikből van több). Ebből kifolyólag számomra evidens, hogy "csak" prostikkal voltam, leszek. Tudom, így érzelemnélkül csinálom, de érzelem nélkül tudom csak csinálni-anno két alternatíva közül választhattam: vagy csinálom (érzelem nélkül), vagy nem csinálom (valószínűleg soha). És akkor még reménykedtem, hogy (esetleg) élvezni is fogom.

Vágyok (vágytam) szeretetre, törődésre, de néhány sorral feljebb már leírtam, ezt mi gátolja.

Ui.: Ezt ne értsétek félre! 4. válaszolónak: én interneten választok magamnak lányt(ezzel nem azt mondom, hogy az utcalányokkkal bármi problémám lenne), és ott azért sok minden másként van (többek között nem 5ezer...)

2009. szept. 7. 12:20
 7/32 anonim ***** válasza:
85%

Hát én még mindig nem értem, nem találom az okot hogy miért nem keresel párkapcsolatra lányt... van olyan sejtésem hogy esetleg van valami fizikai elváltozás rajtad, súlyos sérülés nyoma vagy veleszületett valami, esetleg toloszékhez vagy kötve és emiatt nem mersz közeledni.

Valami trauma biztosan van a háttérben, ami ezt kiváltotta, normális személyiségfejlődés során ilyen elváltozás nem jöhet létre.

2009. szept. 7. 12:30
 8/32 anonim ***** válasza:
91%

Először válaszolok: soha nem fogod prostikkal élvezni a szexet, mert egy másodpercig sem a két emberről szól a dolog, hanem csakis a pénzről. Ha ez neked nem felel meg, akkor ne szexelj, mert nem lesz jobb. Ennyi.

Másodszor - sajnálom, de nem bírom megállni. Rohadtul szánalmas, amikor egy férfi nekiáll nyivákolni, ostorozni magát, játszani a mártírt, de két retkes szalmaszálat nem tenne keresztbe. Nincs az a testi hiba, ami taszítóbb lenne akármilyen lánynak, mint egy hisztis pasi.

Azt mondod, hogy ismered az értékeidet, és ezért tudod, hogy csak prostikkal leszel. Akkor ezek szerint soha nem is próbáltál mást. Tudod mit? Ha ennyire életképtelen és hisztérikus vagy, akkor henteregj a saját nyomorodban, és gondolkozz azon naphosszat, hogy de sz@r neked. Tényleg, meg se próbálj ismerkedni, tök lehetetlen dolog, előtted csak párszáz milliárd embernek sikerült.

2009. szept. 7. 14:10
 9/32 anonim ***** válasza:
86%
menj orvoshoz most nem bunkó akarok lenni de amit itt leírtál...neked agy doki kell
2009. szept. 7. 19:00
 10/32 anonim ***** válasza:
82%

Én azt gondolom, hogy a kérdező azért zárkózott, mert a külsejével van problémája, nem is kicsi. Gondolok itt ajak és szájpad hasadékra, balesetből származó hegekre.

Az, hogy nem élvezed az konkrétan azt jelenti, hogy nem jutsz el az orgazmusig? vagy eljutsz csak "lekileg" nem elégülsz ki? Ha az utóbbi akkor szakember segíthet a dologban. A gátakat, ami miatt nem akarsz barátnőt csak prostituáltat azokat le kell és valószínű, hogy le is lehet küzdeni!!!

2009. szept. 8. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!