Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mitől van? Miért puhul meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől van? Miért puhul meg nyalás közben a puncim és persze utána is? Eddig nem nagyon volt ilyen. A másik ami érdekelne az lenne, hogy miért/mitől rezeg (vibrál) orgazmus után a puncim?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 23:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1 mert felizgul átnedvesedik :)

2 meg az izmok még kicsit rángatoznak..vagyis sztem ezért..én is érem néha:)

2009. szept. 5. 00:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. szept. 5. 01:25
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Azert remeg utana, mert meg kivanjak :)
2009. szept. 5. 05:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

azért puhul mert nedvesedik az izmok ellazulnak az élvezettől épp úgy mint az egész tested orgazmus alatt pedig az egész tested beremeg van akin kívülről is látni van akin belülről nincs ezzel semmi baj hogy neked ott remeg még ha utána is mert a nő nem úgy élvez el mint egy férfi az orgazmus végén nem meredeken csökken az élvezet hanem lassan eltompul élvezni kell ezeket a másodperceket is és ezáltal elnyúlik az orgazmus pár másodperccel

f/36

2009. szept. 5. 06:35
 5/5 anonim válasza:
62%

Én eddig nem jutottam el, hogy tudjam nyalni a puncimat.. Ezért meg sem puhult..

A rezgést orgazmus után pedig a feledékenység okozza.

Elfelejtetted kivenni a vibrátort...

2009. szept. 5. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!