Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúk nem képesek elfelejteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk nem képesek elfelejteni akivel először voltak együtt?

Figyelt kérdés
Több szűz barátom volt,és mindegyik ugyanúgy rajong értem.
2008. jún. 4. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem felejti el azt az embert, akivel először volt. Akár férfi, akár nő. Ez egy olyan dolog az ember életében, amit nem lehet elfelejteni.
2008. jún. 4. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
és egy fiú azt a lányt elfelejti akinek elvette a szüzességét?
2008. jún. 4. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Remélem nem, mert tőlem hamarosan elveszi a barátom:), de neki már sok nője volt..tehát neki nem én leszel az első :(/:)
2008. jún. 4. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem biztosan nem lehetséges elfelejteni az elsőt.Hiszen, ha valki felteszi Neked a kérdést, hogy ki volt az első Te is csak egy nevet tudsz mondani...mivel az első előtt nincs senki :)

Én két fiúnak "vettem" el az ártatlanságát, és nem hiszem, hogy valaha is elfelejtenének :)

(Az egyik a mostani párom és célom, hogy soha se felejtsen el :):))

2008. jún. 4. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csak annyit kérdeznék tőled: Te elfelejtetted az elsőt?
2008. jún. 4. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én pl elfelejtettem, vagyis az aktusra konkrétan nem is nagyon emlkeztem. Ugyanis egy házibulin történt ahol finoman szólva berúgtam.:) (nem követendő példa!). Persze a lányra emlékszem, hiszen bár kapcsolatunk így indult, azért utána jó másfél évet együtt voltunk.
2008. jún. 4. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!