Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Működhet "jó" sex nélkül egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet "jó" sex nélkül egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
A barátom és én teljesen más beállítottságúak vagyunk sex terén! 1 hónapja vagyunk együtt, és ráadásul távkapcsolat! Kezdünk nagyon egymásba habarodni, de engem nagyon zavar ez a része a dolognak! Beszél közbe, nevetgél meg lassan csinálja, nehogy hamar elmenjen. Engem nagyon zavar, hogy beszél közben...és én inkább szeretem a szenvedélyes, érzéki szeretkezést, ő pedig "gyászmeneteben" nehogy elmenjen. Mit tehetnék, hogy ez változzon? Elveszíteni nem szeretném, mert mint embert nagyon szeretem, de hiányzik....! Működhet ez így hosszú távon?
2009. szept. 4. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Egyértelműen NEM. A kapcsolat legfontosabb elemei hiányoznak vagy ellentétesek. Lehet, hogy ideig óráig működik, de hosszú távon biztosan nem.
2009. szept. 4. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem legyetek együtt 2 napot kettesben, elsőnek hadd menjen el ahogy ő szeretne, aztán 1 órával később mász rá, tuti dolog hogy feláll neki, másik dolog hogy nehezen tud majd elmenni, aztán lehet harmadik is pár órával utána, és ott már úgy tolja ahogy te szeretnéd :P :D
2009. szept. 4. 20:37
 13/14 anonim válasza:

Na, én detto igy látom a saját helyzetemet, de némi konfliktussal működhet így is.

U.I.: Mi két éve vunk 1ütt

2009. szept. 4. 21:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Hosszútávon Nem!! Egy kapcsolat JÓ szex nélkül olyasmi lehet mint a sör alkohol nélkül. Pocsék.
2009. okt. 1. 13:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!